Câștigătorul celui mai mare premiu din istoria loteriei SUA și-a cumpărat o casă de 25 de milioane de dolari. Cum arată vila

 Câștigătorul celui mai mare premiu din istoria loteriei SUA și-a cumpărat o casă de 25 de milioane de dolari. Cum arată vila

Câștigătorul jackpotului de peste două miliarde de dolari la Powerball, cel mai mare premiu din istoria loteriei SUA, nu mai pierde timpul. Bărbatul și-a cumpărat o casă de 25,5 milioane de dolari.

Edwin Castro, care s-a prezentat luna trecută pentru a încasa premiul record al loteriei, tocmai a cheltuit 25,5 milioane de dolari pe o casă nouă în Hollywood Hills, scrie Los Angeles Times.

Achiziția spectaculoasă se ridică la aproximativ 2,56% din câștigurile sale.

Este cea mai scumpă achiziție din Hollywood Hills din acest an și printre cele mai scumpe din cartier din toate timpurile. Castro a obținut o ușoară reducere pentru proprietatea, care a fost listată pentru 29,95 milioane de dolari vara trecută.

Ascunsă în spatele unor porți cu vedere spre Sunset Strip și Chateau Marmont, casa de pe deal a fost construită anul trecut de Roman James Design, o companie de dezvoltare de lux.

Casa cu trei etaje (plus terasa de pe acoperiș) are cinci dormitoare și șase băi, precum și o sală de jocuri, o pivniță de vinuri, o sală de cinema, un bar, o sală de gimnastică, o piscină, un duș cu aburi și o saună.

Partea din spate a casei este formată din pereți, iar terasele duc la o piscină, un spa și o bucătărie în aer liber.

În noiembrie, Castro a cumpărat un bilet de loterie la o benzinărie din Altadena cu care a nimerit toate cele cinci numere plus Powerball. El a refuzat să vorbească în public atunci când a încasat câștigurile în februarie, dar mai târziu a transmis un comunicat în care a precizat că a fost „șocat și extaziat”.

Aura Mereuta

https://shok.md