Cătălin Josan și Cristina Scarlat sunt omagiați: „Echilibrul sufletesc, inspirație și cât mai multe momente fericite”

 Cătălin Josan și Cristina Scarlat sunt omagiați: „Echilibrul sufletesc, inspirație și cât mai multe momente fericite”

Interpreții Cătălina Josan și Cristina Scarlat sunt omagiați. „Vă dăruiască o viață plină de lumină, bucurii și pace în suflet și familie”, a menționat  într-un mesaj de felicitare, șefa Direcției Cultură a Primăriei, Valentina Volontir, scrie SHOK.md.

„Domnul să Vă dăruiască o viață plină de lumină, bucurii și pace în suflet și familie. Vă urăm sănătate, echilibrul sufletesc, inspirație și cât mai multe momente fericite alături de oamenii dragi inimii”, a scris Valentina Volontir.

Cătălin Josan este un cântăreț din Moldova, câștigătorul primei ediții a emisiunii-concurs Megastar, realizată de postul de televiziune Prima TV din România.

Cătălin este primul artist care a semnat un contract cu cea mai mare casă de discuri din România, „Universal Music.

Cristina este o cântăreață moldoveancă de muzică pop. Ea a reprezentat Republica Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2014 de la Copenhaga, Danemarca cu piesa „Wild Soul”,nereușind să se califice în finală.

Cristina Scarlat a mai participat la preselecția națională, ”O melodie pentru Europa”, în 2011 cu piesa «Every Day Will be Your Day» și în 2013 cu «I Pray».

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și