Caz șocant în Ohio. O fetiță de 7 luni a fost împușcată mortal în timp ce stătea lângă tatăl ei în mașină

 Caz șocant în Ohio. O fetiță de 7 luni a fost împușcată mortal în timp ce stătea lângă tatăl ei în mașină

O fetiță de 7 luni a fost împușcată mortal în piept, în Ohio, în timp ce stătea în mașină lângă tatăl ei, miercuri, 27 aprilie.

Potrivit ziare.com, tatăl ei, Jeremiah Hughes, în vârstă de 20 de ani, a fost rănit și acum își plânge fiica.

Nu au fost identificați suspecți în acest caz, iar poliția din Toledo le cere locuitorilor să verifice camerele de supraveghere pentru indicii despre atacatori.

Uciderea lui Desire este a patra omucidere raportată în această săptămână în Toledo.

Desire Hughes a fost împușcată miercuri seară și a fost tratată pentru cel puțin o împușcătură în piept, înainte de a ceda din cauza rănilor sale, a raportat biroul legist al districtului Lucas.

„Implor comunitatea să ne contacteze și să ne ajute”, a spus Kral. „Vreau să spun că acesta este un copil de 7 luni, care nu a greșit niciodată în mica ei viață… avem nevoie de dreptate pentru această tânără”.

Primarul din Toledo, Wade Kapszukiewicz, a condamnat uciderea lui Desire, a patra omucidere raportată săptămâna aceasta în orașul Ohio, sugerând că bandele au fost implicate în cea mai recentă crimă.

„Nimeni nu se apropie de o mașină și trage în altă mașină la întâmplare”, a spus Kapszukiewicz pentru Blade.

„Este nedrept pentru cei 275.000 care locuiesc în oraș să se simtă mai puțin în siguranță decât ar trebui să fie din cauza celor 50 de oameni dintr-o bandă care joacă o dramă de răzbunare care ne afectează pe toți”.

În urmă cu două luni, Damia Ezell, în vârstă de 10 ani, a fost și ea împușcată în piept și ucisă în timp ce mergea cu mașina unchiului ei în Toledo.

Kenneth White, în vârstă de 24 de ani, își conducea nepoata prin cartierul Old West End, când un vehicul întunecat cu geamuri fumurii a oprit lângă el și a tras în mașina lui. Ezelle a fost ucisă, iar White a fost dus la spital pentru răni care i-au pus viața în pericol.

Directorul executiv al Serviciilor pentru Copii din Lucas County, Robin Reese, a spus că acum există o „tendință tulburătoare” de copii care cad pradă violenței cu armele pe străzile din zonă.

„Nu poate fi ceva normal cu care ne obișnuim”, a spus într-o declarație, scrie Dailymail.

„Copiii mor literalmente pe străzile noastre. Acesta nu poate fi ceva ce putem accepta.”

Citește și