Edward Sanda a dat cărțile pe față: Ce relație are cu socrul său, Pavel Stratan

 Edward Sanda a dat cărțile pe față: Ce relație are cu socrul său, Pavel Stratan

Un mare plus pentru povestea de dragoste dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda a fost relația bună pe care acesta din urmă a avut-o tot timpul cu Pavel Stratan, cel ce avea să devină socrul său. Cântărețul spune că tatăl soției sale a avut de la început încredere în relația lor, chiar dacă i-a supravegheat tot timpul la început, scrie SHOK.md, cu referire la viva.ro.

Pavel Stratan a mărturisit în repetate rânduri că, până la vârsta de 18 ani, Cleopatra Stratan este sub atenta lui observație și că până la majorat îi va fi mereu prin preajmă, sau o va lăsa să iasă doar în compania unor prieteni în care o să aibă încredere deplină. Chiar în ziua majoratului, Cleopatra a fost cerută de soție de Edward Sanda.

La aproape un an de la nuntă, Edward Sanda spune că, încă de la începutul relației, Pavel Stratan „a mirosit’ dragostea dintre el și Cleopatra.
„La început, erau mai mult întâlniri legate de jobul nostru. Ne vedeam la studio, la emisiuni, filmări, etc. Pavel Stratan a presimțit că o să fie ceva între noi, dar nu stătea în permanență cu noi’, a povestit Edward.

Deși era conștient de faptul că Pavel Stratan îl ține sub observație, lui Edward Sanda nu i-a fost deloc teamă să se apropie de Cleopatra.

Noi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult unul de altul și treptat ne-am dat seama că putem fi mai mult decât prieteni.

Lucrurile s-au legat ușor-ușor, inițial ne-am întâlnit datorită meseriei, colaboram pentru diverse proiecte muzicale, ne întâlneam la studio la Famous Production.

Nu mi-a fost deloc teamă să o invit în oraș pentru că m-am înțeles bine cu Pavel de la început. El a avut și are încredere în noi și așa că nu s-a pus niciodată problema de frică’, a mai completat artistul.

În luna august, Cleopatra și Edward vor aniversa primul an de căsnicie, însă pentru ei pare că nici nu s-a încheiat luna de miere.

„Atmosfera la noi în casă este normală, naturală, firească, frumoasă și plină de iubire! Sincer, nu simțim că suntem din două zone diferite!’, a povestit Cleopatra Stratan, pentru ego.ro, despre cum este traiul sub același acoperiș dintr-un maramureșan și o moldoveancă.

„De când ne-am căsătorit nu s-a schimbat nimic. Ah, ba da. Acum suntem mult mai fericiți’, a completat-o Edward pe soția lui.