Un Labrador negru a făcut furori pe Tik Tok: „Deschideți”

 Un Labrador negru a făcut furori pe Tik Tok: „Deschideți”

Diamond, un Labrador negru, foarte nerăbdător, a făcut furori pe Tik Tok după ce stăpânii lui au distribuit imaginile cu acesta pe rețeaua de socializare. Câinele a fost surprins de camerele de supraveghere sunând la ușa stăpânilor săi pentru că nimeni nu-i răspundea și el se plictisise afară, scrie SHOK.md cu referire la digi-animalworld.

În clipul video, Diamond este văzut cum se apropie de ușa de la intrare cărând în gură o minge. Patrupedul lovește de câteva ori cu laba ușa de la intrare albă, însă nimeni nu vine să-i deschidă pentru a intra înăuntru. Acesta nu stă prea mult pe gânduri și se ridică pentru a lovi cu laba soneria înainte de a se așeza în fața ușii, cu speranța că stăpânii lui îl vor auzi și vor veni să îi deschidă. Pentru că nici așa nu a primit un răspuns, câinele se duce din nou la sonerie și apasă de câteva ori, revenind din nou în fața ușii, așteptând să se deschidă.

Stăpânul lui, Dorian Davis, din Alaska, SUA, a distribuit pe Tik Tok înregistrările de la camera de supraveghere și a reușit să strângă 4,8 milioane de vizualizări și peste un milion de aprecieri.

„Din păcate, camera de supraveghere nu a înregistrat și momentul când l-am lăsat să intre. El a stat acolo aproximativ un minut și jumătate. Fiicele noastre nu deschid ușa nimănui decât dacă știu că este Diamond, dar de data aceasta nu știau că este el”, a scris Dorian la descrierea videoclipului postat pe contul de Tik Tok.

Diamond's owners explained that she has learnt to tell them when she needs to come in by watching their daughter do the same

Dog rings doorbell

Utilizatorii au fost foarte amuzați de imaginile văzute pe rețeaua de socializare și au lăsat multe mesaje în secțiunea de comentarii.

„Câinele are nevoie de cheia casei cât mai curând posibil”, a scris unul dintre utilizatori. „Sigur el se gândea la: Oamenii ăștia de aici se uită la mine de parcă nu locuiesc aici! Locuiesc aici!! Deschideți!”, a scris altul.

 

Couple with dog

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și