Ce a pățit Andra din cauza emisiunilor lui Cătălin Măruță: „Oamenii te judecă”. Artista a avut parte de neplăceri

 Ce a pățit Andra din cauza emisiunilor lui Cătălin Măruță: „Oamenii te judecă”. Artista a avut parte de neplăceri

Andra e una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. Ea e căsătorită din anul 2008 cu Cătălin Măruță, care e prezentator la PRO TV. Din cauza emisiunilor lui, oamenii au judecat-o, la evenimentele pe care le-a avut a primit întrebări neașteptate din partea lor. În cel mai recent podcast al său de pe YouTube, Cătălin Măruță l-a avut invitat pe Cosmin Seleși. În cadrul discuției cu acesta, prezentatorul de la PRO TV a dezvăluit ce a pățit Andra, soția lui, din cauza emisiunilor pe care el le moderează la PRO TV de aproximativ 15 ani., scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

„La Măruță” el a avut și ediții mai controversate de-a lungul timpului, a avut și invitați mai duri, mai direcți, unele dintre subiectele abordate nu au fost pe placul tuturor telespectatorilor. Astfel, unii dintre cei care priveau emisiunea lui de la PRO TV și care se întâlneau apoi la evenimente cu Andra o întrebau pe aceasta cum poate sta alături de prezentator. El spune că oamenii i-au judecat greșit pe el și pe Andra. „Oamenii nu cunosc oameni, dar judecă foarte ușor. Erau oameni care, după ce se uitau la emisiuni – erau certuri la emisiune, cu Mexicanul, cu familia Dolănescu -, se întâlneau la evenimente cu Andra, și îi spuneau: «dar cum poți să stai cu ăla, cum îl suporți?» (…) Oamenii te judecă într-un anumit fel”, a spus acesta în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”.

Cu o sinceritate debordantă, Cosmin Seleși i-a mărturisit lui Cătălin Măruță că nici el nu l-a avut la suflet, îl considera o persoană arogantă. „Nu te-am suportat la un moment dat (…) Mi se părea că erai arogant așa, la început”, a spus fostul prezentator de la „Te cunosc de undeva!”. Cătălin Măruță apare de luni până vineri la PRO TV, de la ora 15.00, în emisiunea „La Măruță”. El e căsătorit cu Andra și anul 2008 și au împreună doi copii, pe David și pe Eva.

 

Maria Palade

https://shok.md/