CE CULORI ȚI SE POTRIVESC în această primăvară, în funcție de zodie

 CE CULORI ȚI SE POTRIVESC în această primăvară, în funcție de zodie
0Shares

În afară de faptul că ne plac vizual anumite culori, indiferent că vorbim despre haine, accesorii, mobilier sau orice altceva, trebuie să știm că anumite culoril ne avantajează şi ne potenţează energia, scrie SHOK.MD, cu referire la observatornews.ro.

Care sunt acestea, în funcție de semnul zodiacal, vedeți mai jos.

BERBECII au nevoie de susţinere pe 3 direcţii: dragoste, afaceri şi creativitate. Culoarea care vă dă multă vitalitate şi adaptabilitatea necesară este PORTOCALIU.Pentru TAURI, MAROUL şi VERDEDE ÎNCHIS reprezintă ajutorul în zona muncii, în relaţia cu familia, dar şi într-un proces, pentru nativii care au nevoie de sprijin pe partea juridică.

Marte, planeta energiei, se află în semnul GEMENILOR şi îi susţine în relaţii, mai ales de iubire, dar şi asocieri sau parteneriate. Evident, la pachet cu nuanţe pastel, adică verde deschis, roz pal, alabstru deschis, lila.

RACII trebuie să ia o pauză de la a-şi asculta intuiţia, care este foarte prezentă. Mare grijă cu cine vă petreceţi timpul, pentru că tindeţi să preluaţi energia lor, mai ales pe cea negativă. Folosiţi-vă de culoarea ARGINTIE, dar şi de obiecte din argint.

Şi LEII sunt foarte intuitivi, dar trebuie să se echilibreze, iar pentru asta recomandat este ALBASTRUL ÎNCHIS. Ajută şi pe partea de studiu.

Nativii FECIOARĂ sunt deschişi către noi relaţii, către noi începuturi, mai ales în dragoste. Pentru voi GRIUL şi NEGRUL sunt perfecte.

BALANŢELE vor fi înconjurate de invidie, atacuri, provocări. Ca să combateţi energia negativiă ţineţi aproape obiecte INDIGO şi VIOLET.

SCORPIONII au abilitatea de a se evidenţia atât în iubire, cât şi la serviciu. Voi aveţi mai multe variante – INDIGO, ALBASTRU ÎNCHIS, NEGRU şi ROŞU ÎNCHIS.

Nativii SĂGETĂTOR au nevoie de susţinere financiară şi de diplomaţie. VERDELE, PORTOCALIUL şi GALBENUL vă aduc, pe lângă cele două, şi mai mult optimism.

TURCOAZUL este perfect pentru CAPRICORNI. Asta pentru că aveţi nevoie de coerenţă, răbdare ca să-i ascultaţi pe cei din jur şi echilibru în comunicare.

VĂRSĂTORII au nevoie de linişte, mai ales interioară. Recomandate ar fi ALBASTRU, VIOLET şi ALB, dacă vreţi să obţineţi pacea pe care o căutaţi de ceva timp.

Iar nativii PEŞTI sunt foarte intuitivi şi au capacitatea de a-şi rezolva chestiuni karmice. Fie o lecţie pe care trebuia să o învăţaţi se repetă, o discuţie, o întâlnire, un tipar al unei persoane îl regăsiţi în altcineva. ALB, GALBEN, GRI şi ARGINTIU vă susţin în acest demers.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/