Ce mari și frumoși s-au făcut gemenii lui Enrique Iglesias! Poze rare cu Lucy și Nicholas, care au împlinit patru ani

 Ce mari și frumoși s-au făcut gemenii lui Enrique Iglesias! Poze rare cu Lucy și Nicholas, care au împlinit patru ani

Formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea celebrităților, dar Anna Kournikova și Enrique Iglesias au hotărât să celebreze și public ziua de naștere a gemenilor lor, Lucy și Nicholas, care au împlinit patru ani, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cântărețul și fosta jucătoare de tenis s-au cunoscut acum 20 de ani, la filmările videoclipului „Escape”, când Anna juca rolul partenerei lui Enrique. Chimia din clip s-a transpus și în viața reală, iar la scurtă vreme, cele două celebrități au început o relație. Au păstrat-o cât mai mult departe de ochii curioșilor, care nici acum nu primesc prea multe frânturi din viața lor de familie.

 

Cu ocazia zilei de naștere a gemenilor Lucy și Nicholas, Kournikova a făcut o excepție și a pus pe contul ei de Instagram câte două imagini cu fiecare dintre ei, pe care le-a notat simplu „4! ❤️”. La rândul lui, Enrique a răspuns în rubrica de comentarii cu o mulțime de inimioare roșii

Frumoși, veseli și cu licăr în priviri, Lucy și Nicholas sunt adorabili, dar și inteligenți, ei vorbind cu părinții lor în mai multe limbi: rusă, engleză și spaniolă.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și