Previziuni astrologice pentru perioada 18 – 24 decembrie 2021. Soarele va intra în zodia Capricornului

 Previziuni astrologice pentru perioada 18 – 24 decembrie 2021. Soarele va intra în zodia Capricornului

Horoscop săptămânal Berbec – 18 – 24 decembrie 2021 Zodia Berbec.

Soarele va intra în zodia Capricornului și, până pe 20 ianuarie 2022, va veghea în chip util și riguros asupra carierei, a succesului și a relațiilor unora dintre nativi cu publicul sau cu auditoriul, în funcție, firește, de profesia sau de postura lor socială.

Horoscop săptămânal Taur – 18 – 24 decembrie 2021 Zodia Taur.

Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi legate de sectorul lucrurilor tăinuite sau greu de înțeles.

Horoscop săptămânal Gemeni – 18 – 24 decembrie 2021 Zodia Gemeni.

În siajul acestui moment important de peste an se va adăuga trecerea, în ziua de 23 decembrie, a axei Nodurilor Lunare pe direcția Taur/Scorpion, în care va rămâne până pe 12 iulie 2023.

Horoscop săptămânal Rac – 18 – 24 decembrie 2021 Zodia Rac.

Luna Plină în Gemeni din ziua de 19 decembrie va accentua riscul de accidente produse în zona picioarelor și a brațelor sau efectele nefericite provocate de foc, de aparatele care generează căldură sau de traumatismele rezultate în urma unor incidente violente (bătăi, agresiuni fizice).

Horoscop săptămânal Leu – 18 – 24 decembrie 2021 Zodia Leu.

Relațiile de prietenie și de asociere în scopuri și preocupări comune vor fi marcate de faza Lunii Pline în Gemeni, din 19 decembrie, ceea ce va introduce accente puternice, de neîncredere.

Horoscop săptămânal Fecioară – 18 – 24 decembrie 2021 Zodia Fecioară.

Perioadă mai puțin confortabilă pentru relațiile între părinți și copii, mai ales pentru cei care se maturizează sau vor să ardă etapele.

Horoscop săptămânal Balanță – 18 – 24 decembrie 2021 Zodia Balanță.

Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi, legate de sectorul relațiilor parteneriale pe care le va pune uneori în cumpănă.

Horoscop săptămânal Scorpion – 18 – 24 decembrie 2021 Zodia Scorpion.

În ziua de 23 decembrie, axa Nodurilor Lunare va trece pe direcția Taur/Scorpion și, până pe 12 iulie 2023, va controla casa I a personalității Scorpionilor și sectorul relațiilor parteneriale.

Horoscop săptămânal Săgetător – 18 – 24 decembrie 2021 Zodia Săgetător.

Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi, legate de sectorul relațiilor afective și al relațiilor între părinți și copii.

Horoscop săptămânal Capricorn – 18 – 24 decembrie 2021 Zodia Capricorn.

Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi, legate de sectorul casei, al locuinței și al relațiilor de familie (legături cu înaintașii, cu trecutul, cu țara).

Horoscop săptămânal Vărsător – 18 – 24 decembrie 2021 Zodia Vărsător.

Instabilitate afectivă, capricii, mofturi și chefuri exprimate, trăite și puse în practică în mod contradictoriu sau abandonate pe parcursul desfășurării lor, explicabile prin influența destabilizatoare și provocatoare a Lunii Pline în Gemeni.

Horoscop săptămânal Pești – 18 – 24 decembrie 2021 Zodia Pești. Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi, legate de sectorul banilor câștigați din muncă. proprie.

Sursa: eastrolog.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și