(VIDEO) Ce ne așteaptă în viitor: Astrologul Corina Leonte ne spune mai multe detalii despre războiul din Ucraina

 (VIDEO) Ce ne așteaptă în viitor: Astrologul Corina Leonte ne spune mai multe detalii despre războiul din Ucraina

Astrologul Corina Leonte a vorbit despre pace. În cadrul#interviu #fărăprotocol,cu Dorin Galben, Corin a explicat de ce unii oameni au reușite, iar alții nu, și a făcut prognoze pentru 2022 la fiecare zodie în parte, scrie SHOK.md.

În cadrul interviului a vorbit ce vede astrologa în stele, cum citește astrograma unui om sau chiar a unui stat. A venit cu mai multe detalii astrologice despre situația din Ucraina.

„Există o explicație din punct de vedere astrologic. Exact acum trăim o conexiune dintre Marte și Saturn, care provocă dezastre mai mari, deci urmează o perioadă mai bună pentru că de fapt s-a finisat pe 16 aprilie această conexiune. Acțiunile militare concrete se diminuează. Este o perioadă grea pentru Ucraina pentru că țara se află în perioada sa astrologică, unde Saturnul traversează peste lună, adică este o perioadă când țara suferă dificultăți. Această perioadă grea va dura până 2023”, spune astrologul.

Corina a explicat care este diferențele dintre cele 2 curente în astrologie:

„ Astrologica occidentală privește astrele ca niște obiecte cerești. Eu pot să fac prognoze după stele. Iar altă  parte este aceea că omul singur își poate face destinul și alege dorința care o are. Ce semeni aceea ai. Omul ceea ce face, aceea obține. Eu sunt liberă în dorințele mele și îmi determin dorințele mele. Sunt și elemente grafice”, povestește astrologul.

Este Moldova în pericol?

„Dacă  să vorbim despre Moldova nu trebuie să avem frică. Există mare probabilitate să fie pace în Moldova. Există un pericol ca să fie un atac nuclear, dar este foarte mic”, a spus astrologul.

În astrologie se vede o unificare a Rusiei și a Ucrainei. Harta lumii se va schimba până în 2023.

„Sunt niște calcule, preziceri, astrologia este utilă în ceea ce ne poate oferi. Niciodată nu poți fi sută la sută”.

Cum prezice viața omului:

„Eu pot ghida omul. Se oferă câteva sfere, există o etică și în astrologie. Aș putea povesti și momente concrete cum ar fi divorț, certuri.

„Eu zic primește în viața ceea ce lucrează. Un astrolog trebuie să aibă studii în astrologie.”

Retrogradare este mișcare în spațiu, mercur este sfera banilor, jobului. Pe 4 mai nu se sugereaza sa ai o investitie mare.
„Pacea este în interiorul nostru. Eu vreau să mă gândesc ca fiecare om să aibă de câștigat”. spune astrologul

 

 

Maria Palade

https://shok.md/