Loredana Groza, comparată de fani cu Jessica Rabbit, personajul devenit emblema senzualității

 Loredana Groza, comparată de fani cu Jessica Rabbit, personajul devenit emblema senzualității

Loredana Groza nu afișează numai o siluetă de sirenă, ci și un păr inspirat parcă de la Mica Sirenă sau de la Jessica Rabbit, personajul fictiv ce a devenit o emblemă a senzualității. Solista de 51 de ani demonstrează că este cameleonică în ceea ce privește stilul vestimentar și coafurile, întocmai ca marile vedete internaționale, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Loredana a ales să poarte o perucă într-o nuanță îndrăzneață de roșu-fucsia, ce i-a făcut pe fani să o compare cu Mica Sirenă, eroina lui Hans Christian Andersen, dar și cu Jessica Rabbit, cel mai sexy personaj de animație, mai ales că și-a accentuat talia cu o centură lată.

Fanii vedetei noastre au fost impresionați să o vadă în această ipostază pe preferata lor. Cei mai mulți dintre ei i-au transmis că îi stă foarte bine așa

„Îți stă bine oricum. Îmi place curajul tău în tot ceea ce faci. Ești tare, Lore!”; „Arăți ca o zeiță. Ești superbă”; „Wow, ce frumusețe”; „Jessica Rabbit”; „Mica Sirenă” – au fost câteva dintre mesajele care i-au mers la inimă Loredanei.

loredana groza, jessica rabbit

În legătură cu operațiile estetice, cântăreața de 51 de ani a spus de fiecare dată că nu le-a avut niciodată în plan și că nu a apelat la ele.

„Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă și meditație. Aceasta este practica ta zilnică, deci trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, spunea vedeta pentru revista Viva.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și