Ce surpriză i-a făcut Hailey lui Justin Bieber de ziua lui de naștere: „Cel mai frumos lucru din viață este că pot să trăiesc cu tine”

 Ce surpriză i-a făcut Hailey lui Justin Bieber de ziua lui de naștere: „Cel mai frumos lucru din viață este că pot să trăiesc cu tine”

Hailey Bieber i-a făcut cea mai emoționantă urare soțului ei, Justin Bieber, de ziua lui de naștere. Modelul a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii cu ei și a scris un mesaj plin de iubire și recunoștință, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Soția lui Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani, s-a ocupat intens să-l sărbătorească pe partenerul ei de viață, care a împlinit 28 de ani. Aceasta a făcut publice câteva fotografii cu ei, destul de rare, realizate în intimitate, alături de un mesaj foarte emoționant.

„Există o mulțime de lucruri uimitoare și frumoase în această viață, dar cel mai frumos lucru este că pot să o trăiesc cu tine. Te iubesc și la 28 de ani!”, a scris Hailey Bieber la postarea de pe Instagram în care l-a etichetat și pe Justin Bieber.

 

Artistul și Hailey s-au întâlnit pentru prima dată la concertul lui Justin Bieber din 2009. Cei doi au avut o scurtă relaţie din decembrie 2015 până în ianuarie 2016, după care s-au despărţit şi s-au împăcat în mai 2018. De atunci, cei doi au trăit o adevărată poveste de dragoste, iar pe 30 septembrie anul trecut au sărbătorit trei ani de la nunta lor.

La aproape un an de când s-au cununat civil la New York, Justin Bieber şi Hailey Baldwin şi-au unit destinele pentru a doua oară, în cadrul unei ceremonii cu fast în faţa familiei şi a prietenilor luni, 30 septembrie, la un hotel de lux din statul american Carolina de Sud.

Bieber şi Baldwin au spus „da“ în faţa a 154 de invitaţi, printre care s-au aflat şi modelele Kendall şi Kylie Jenner, Camila Morrone, cântăreţul Ed Sheeran şi actorul Alec Baldwin, care este unchiul miresei, Hailey fiind fiica lui Stephen Baldwin.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și