Ce trebuia să facă fiica lui Michael Jackson pentru a primi jucării de la starul pop. Paris Jackson dezvăluie despre cum a fost crescută

 Ce trebuia să facă fiica lui Michael Jackson pentru a primi jucării de la starul pop. Paris Jackson dezvăluie despre cum a fost crescută

Paris Jackson a dezvăluit ce trebuia să facă dacă își dorea să primească 5 jucării de la tatăl său, Michael Jackson. Fiica regelui pop susține că acesta îi făcea pe plac doar dacă citea 5 cărți înainte, scrie SHOK.md.

Fiica lui Michael Jackson a acordat un interviu în care a vorbit despre cum a fost să fie crescută de marele star. Paris Jackson spune că tatăl ei a învățat-o să muncească atunci când vrea să obțină ceva. În copilărie, tânăra trebuia să citească câte o carte pentru fiecare jucărie pe care își dorea s-o primească.

Cântăreața are doar 22 de ani, dar deja a trăit peste tot în lume încă de când era copil. Ea a subliniat că este recunoscătoare pentru ”privilegiul” pe care îl are, dar spune că a învățat de la o vârstă fragedă că nu trebuie să creadă că i se cuvine.

Paris a vorbit despre educația pe care a primit-o de la marele star într-un interviu acordat supermodelului Naomi Campbell, în cadrul show-ului ei de pe YouTube, No Filter.

„Tatăl meu era foarte priceput la a se asigura că suntem cultivați, educați. Nu ne arăta doar partea ”glamouroasă” a vieții, cum ar fi hotelurile sau locurile de 5 stele. Am văzut totul. Am văzut țări din lumea a treia. Am văzut fiecare parte a spectrului”, a declarat Paris Jackson.

După ce Naomi a spus că Paris ”nu ar trebui să meargă la castinguri” datorită faimei sale, artista a insistat pe faptul că ea crede cu tărie că trebuie să-și câștige propriul succes. Tânăra a subliniat că acest lucru este ceva ce a învățat de mica, scrie spynews.ro.

„În copilărie îmi doream mereu să câștig ce voiam. Dacă voiam 5 jucării de la FAO Schwarz sau Toys ‘R’ Us, trebuia să citesc 5 cărți. Contează că muncești pentru ceea ce ai, nu doar să crezi că și se cuvine. Când muncești din greu pentru ceva este diferit. Este o realizare”, a explicat fiica lui Michael Jackson.

În trecut, tânăra a mai vorbit și despre perioada adolescenței, care nu a fost la fel de plăcută precum copilăria. Actrița a mărturisit că a fost abuzată sexual pe când avea doar 14 ani și tatăl ei deja murise.

Gritco Adriana

https://shok.md/