Fiica Madonnei, pe urmele mamei sale. Imaginile care demontreaza că Lourdes este la fel de îndrăzneață, atrăgătoare și fierbinte

 Fiica Madonnei, pe urmele mamei sale. Imaginile care demontreaza că Lourdes este la fel de îndrăzneață, atrăgătoare și fierbinte

Ani de zile a stat departe de social media, concentrându-se pe studii și ferindu-se de paparazzi. Acum însă fiica Madonnei, Lourdes Leon, a prins gustul celebrității și se pare că îi place să fie în centrul atenției, scrie SHOK.md.

Lourdes Leon nu a moștenit talentul muzical al mamei sale, însă a moștenit frumusețea. Așa că tânăra în vârstă de 24 de ani lucrează adesea ca model, însă în campanii de obicei atipice.

Este cunoscută pentru faptul că apare în reclame neepliată, încercând să iasă din tiparele modelelor obișnuite și să promoveze și alt tip de frumusețe, în afara celei clasice. Modelul face senzație pe rețelele de socializare cu ultima sa imagine postata: Lourdes a pozat cu spatele gol, cu o atitudine de divă, etalându-și tatuajul de pe spate, pero.ro.

Luna trecută, Lourdes Leon a devenit imaginea brandului Marc Jacob, care a folosit-o pentru ultima sa campanie.

Lourdes, căreia prietenii îi spun Lola, este cea mai mare dintre copiii Madonnei, care mai are încă 5, patru dintre aceștia fiind adoptați.

Gritco Adriana

https://shok.md/