Cea mai fastuoasă nuntă a anului. Booklyn Beckham se însoară cu Nicola Peltz, într-o ceremonie de 3 milioane £

 Cea mai fastuoasă nuntă a anului. Booklyn Beckham se însoară cu Nicola Peltz, într-o ceremonie de 3 milioane £
Se apropie cea mai fastuoasă nunta a anului 2022. Broklyn Beckham, fiul celebrului cuplu David și Victoria Beckham, se va căsători pe 9 aprilie cu actrița Nicola Peltz, iar de curând au semnat unul dintre cele mai elaborat contracte prenupțiale. Brooklyn are numai 23 de ani, iar viitoarea sa soție 27, scrie SHOK.md, cu referire la protv.ro.

Deși familia Beckham are o avere impresionantă de 380 de milioane de lire sterline, părinții Nicolei Peltz sunt mult mai bogați. Familia Peltz se mândrește cu o avere de 1,3 miliarde de lire sterline, așa că nu ne miră că un contract prenupțial extrem de detaliat a fost semnat înainte de ceremonie.

 

Numai nunta, care va avea loc în weekend, costă 3 milioane de lire și va avea loc la reședința familiei Peltz din Palm Beach, Florida.

Deși Victoria Beckham este deja un renumit designer vestimentar, rochia de mireasă a Nicolei Peltz va fi creată de casa Valentino. Aceasta a apelat la serviciile unui stilist care se ocupă și de imaginea unor vedete ca Demi Moore sau Charlize Theron.

Frații lui Brooklyn, Romeo și Cruz, vor fi cavaleri de onoare, iar sora lor, Harper, va fi domnișoară de onoare.

La nuntă sunt așteptați invitați de renume, precum Gordon Ramsey, Eva Longoria, fostul fotbalist Phil Neville și fosta membră Spice Girls, Mel B.

Reședință familiei Peltz unde va avea loc ceremonia are o valoare de 76 de milioane de lire sterline, se află pe plajă, are o suprafață de circa 4000 mp și 27 de dormitoare.