Cea mai sexy sportivă din lume este deja câștigătoare la Tokyo 2020, deși nu a luat încă nicio medalie la Jocurile Olimpice

 Cea mai sexy sportivă din lume este deja câștigătoare la Tokyo 2020, deși nu a luat încă nicio medalie la Jocurile Olimpice

Alica Schmidt, superba atletă din Germania, despre care s-a scris că este cea mai sexy sportivă din lume, este deja câștigătoare la Tokyo 2020, deși nu a câștigat încă nicio medalie, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Superba atletă, blondă, cu ochi albaștri și picioare lungi, cu aproape două milioane de urmăritori pe Instagram, este considerată deja câștigătoare la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, la categoria cea mai frumoasă competitoare.

Alica, care are un bronz la Campionatele Europene U23 din 2019, este extrem de modestă, conform apropiaților ei. Deși ar putea concura lejer pentru Miss Univers, Schmidt nu este genul care să pozeze în ipostaze sexy, pe care mai apoi să le expună public.

Dimpotrivă, ea și-a dorit foarte mult să facă atletism și să rămână în istorie datorită performanțelor din competiții și nu pentru frumusețea cu care a fost înzestrată. De altfel, sportiva a și postat recent pe Insta Story o imagine cu pista de atletism pe care se antrenează zilele acestea în Japonia.

Sportiva, care face parte și din staff-ul celor de la Borussia Dortmund va concura în ștafeta de mixt de 4×400 al jocurilor, precum și în ștafeta feminină de 4×400 m.