(video) Tragedia prin care a trecut familia lui Dorin Ieșeanu: El mă suna și plângea ca un copil și-mi spunea că aici e strașnic

 (video) Tragedia prin care a trecut familia lui Dorin Ieșeanu: El mă suna și plângea ca un copil și-mi spunea că aici e strașnic
0Shares

Interpreta Luciana Spînu a povestit într-un interviu, despre tragedia prin care a trecut familia sa, acum două luni – pierderea soțului Dorin Ieșeanu. Compozitorul a fost bolnav de Covid, iar când totul părea că se rezolvă, brusc a început să se simtă rău și a decedat la doar 33 de ani, scrie SHOK.MD.

Dorin Ieșeanu s-a aflat la spitalul municipal „Sfânta Treime” timp de trei săptămâni. A fost internat pe 3 martie, fiind adus de la Centrul Covid de la Moldexpo, unde a stat câteva zile, în așteptarea testului pozitiv. 

„El a avea radiografia care prezenta deja o pneumonie bilaterală. L-au ținut trei zile la Moldexpo, deși a ajuns acolo pe data de unu martie, rezultatul testului era pe data de doi, iar noi pe data de trei nu știam nimic,  pentru că se motiva că sunt foarte multe solicitări. 

Starea lui s-a agravat. El foarte tare s-a panicat, a văzut că nu-i ajunge aer să respire. Era o catastrofă atunci, nu era loc în spital, într-un final s-a găsit. El mi-a povestit că a ajuns acolo, a fost în terapie intensivă de urgență și cumva l-au restabilit”, a spus Luciana.

„El îmi spunea că acolo este strașnic și că termenul morții foiește în jur zilnic. El a văzut cum a murit colegul său de cameră, în ochii lui,  la externare. Îl așteptau rudele jos și nu a fost să fie. El auzea zilnic din reanimare, azi au mai murit doi-trei și spunea că asta-i o normalitate aici. El mă suna și plângea ca un copil și-mi spunea că aici e strașnic”.

La data de 17 martie starea de sănătate a artistului s-a îmbunătățit. Acesta respira mai ușor și se putea deplasa, iar peste câteva zile urma să fie externat.

„Eu am așteptat foarte mult ziua de duminică să vină rezultatele, fiindcă era o mișcare pozitivă în starea lui, ca sâmbătă să pornească niște probleme la el, care au continuat duminică și luni. El era înfricoșat destul de tare”.

Ultima discuție a Lucianei cu soțul ei, a fost la data de 23 martie. Compozitorul era panicat, starea lui s-a agravat brusc și, în mai puțin de o zi, s-a stins la reanimare.

„Medicii vorbeau de reanimare și pe el asta tare l-a speriat. Pentru el reanimarea se asocia cu moartea.

În seara de 23 martie a urmat un iad sentimental.  La 00:00 am simțit că ceva nu merge bine, nu știam ce pot să fac. La ora trei am fost sunată de medici și mi-au spus că starea s-a agravat, iar dimineața am aflat că a murit. Eu am sunat încă de câteva ori medicii să-mi spună că este o eroare și e în moarte clinică”.

0Shares