(FOTO) Cea mai urâtă rochie de la Cannes! S-a făcut de râs pe covorul roșu

 (FOTO) Cea mai urâtă rochie de la Cannes! S-a făcut de râs pe covorul roșu

Se spune că gusturile nu se discută, dar rochia cea mai nereușită de la Cannes pare să aibă parte de un vot în unanimitate. Iubita celebrului actor Jake Gyllenhaal a avut o apariție complet nereușită pe covorul roșu, scrie SHOK.md cu referire la click.

Modelul Jeanne Cadieu, în vârstă de 26 de ani, a tras multe comentarii veninoase după ținuta etalată în fața sutelor de aparate foto pregătite să susprindă strălucirea, dar și orice eroare a vedetelor prezente la Cannes.

Gyllenhaal și Cadieu formează un cuplu din decembrie 2018. În cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes, frumoasa perecehe a fost invitată la ecranizarea peliculei ”The Innocent (L’Innocent)”. Totuși, aparița îndrăzneață, chiar curajoasă, a fotomodelui n-a avut efectul dorit. Din contră, rochia roz fără bretele, cu un corset în formă de buze, a devenit un subiect de glumă în mediul online.

Iubita actorului Jake Gyllenhaal a purtat cea mai nereușită rochie la Cannes

Frumoasa franțuzoaică a fost criticată din toate direcțiile, buzele de pe rochie fiind asemănate de cârcotașii din online cu o altă parte a corpului omenesc. În ciuda răutăților de pretutindeni, cei doi au părut mai fericiți ca niciodată la Festivalul de Film de la Cannes. Discretul cuplu a fost văzut ținându-se de mână și râzând pe covorul roșu.

În vârstă de 41 de ani, faimosul actor a ales un costum elegant, în timp ce partenera lui a purtat o creație LOEWE. Exceptând buzele și, probabil, pantofii fotomodelului, cei doi au strălucit, fiind fermecători în fața camerelor.

Maria Palade

https://shok.md/