Madonna, apariție spectaculoasă alături de fiul ei de 16 ani, la un meci de box

 Madonna, apariție spectaculoasă alături de fiul ei de 16 ani, la un meci de box

Madonna a participat alături de fiul ei David Banda la un meci de box între Gervonta Davis și Rolando Romero, la Campionatul Mondial WBA de greutate ușoară la Barclays Center din Brooklyn, scrie SHOK.md cu referire la stirileprotv.

Cântăreața în vârstă de 63 de ani a apărut în mai multe imagini alături de băiatul său, în vârstă de 16 ani, care a purtat o rochie roșie.

Tenul Madonnei a fost lăudat de publicația de tabloid britanică Daily Mail. Artista a purtat o pereche de ochelari roz, o jachetă neagră și mai multe lănțișoare argintii.

La rândul său, tânărul a purtat mai multe lanțuri strălucitoare, pantofi sport și ochelari cu rame aurii.

Apariția Madonnei vine după ce i-a fost interzis să intre live pe Instagram după ce a încălcat în mod repetat regulile aplicației cu postările sale tip nud, săptămâna trecută.

Într-un video publicat pe Instagram Stories, Madonna s-a întrebat dacă postarea ei despre filmulețe NFT de săptămâna trecută ar fi atras sancțiunile.

Aceasta publicase scanări digitale grafice ale propriului ei vagin, precum și reprezentări goale cu ea însăși, dând naștere copacilor, fluturii și centipedelor robotizate.

Reacția Madonnei după interdicția pe Instagram

Madonna a spus că a rămas „fără cuvinte” în urma interdicției impuse de Instagram.

„E ciudat, sunt foarte misterioși în legătură cu motivul, nu îmi oferă un motiv. Este ca o birocrație încorporată într-un computer,” a spus cântăreața.

 

 

Maria Palade

https://shok.md/