Cel mai scump divorț de la Hollywood! Angelina Jolie a obținut o victorie importantă în procesul cu Brad Pitt

 Cel mai scump divorț de la Hollywood! Angelina Jolie a obținut o victorie importantă în procesul cu Brad Pitt
0Shares

Angelina Jolie a obţinut o victorie în bătălia legală cu Brad Pitt. Un judecător a fost descalificat din dosarul de divorț, descris de presă internațional ca cel mai scump de la Hollywood, scrie SHOK.MD cu referire la www.mediafax.ro

Judecătorul John Ouderkirk, pronunţase o hotărâre care a acordat lui Pitt custodia comună a copiilor, în luna mai a acestui an. O instanţă din California a fost de acord vineri cu Angelina Jolie, care a cerut descalificarea judecătorului pe motiv că nu ar fi oferit informațiile necesare privind legăturile sale cu unul dintre avocaţii actorului. Conform instanţei, fapta reprezintă o „încălcare etică” şi poate pune la îndoială „capacitatea judecătorului de a fi imparţial”.

Victoria lui Jolie este că acum bătălia legală asupra celor cinci copii minori ai cuplului poate fi reluată în faţa unui judecător nou. Conform instanţei, fapta reprezintă o „încălcare etică” şi poate pune la îndoială „capacitatea judecătorului de a fi imparţial”. Victoria lui Jolie este că acum bătălia legală asupra celor cinci copii minori ai cuplului poate fi reluată în faţa unui judecător nou.

 

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/