Cele mai bune zodii pentru căsătorie

 Cele mai bune zodii pentru căsătorie

Calitățile și defectele ne arată, care sunt cele mai bune zodii pentru căsătorie. Află ce spune zodiacul despre zodiile, care se grăbesc să se căsătorească și care vor face totul pentru a- și apăra căsnicia. Cele mai bune zodii pentru căsătorie, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.ro.

Rac

Se știe bine că nativii Raci, fie ei bărbați sau femei, sunt familiști, conservatori, tradiționaliști și dependenți de părinți. În tinerețe, de îndată ce se simt mai siguri pe picioarele lor, Racii își caută imediat un partener de cursă lungă… până când moartea îi va despărți. Racii se căsătoresc din dragoste, dar caută pe cineva pe care să îl domine și să rămână alături de ei în orice condiții. Nativul Rac va oferi totul în căsnicie, va fi un părinte minunat și grijuliu și va îndura inclusiv un soț infidel pentru a-și păstra statutul marital.

Capricorn

Nativul Capricorn îți oferă siguranță, stabilitate, echilibru și este un partener de cursă lungă care știe să își protejeze familia. Sigur că trebuie să îi înduri ideile fixe, avariția, pasiunile plictisitoare și orele lungi de somn, dar toate acestea merită dacă vrei pe cineva alături de tine pentru toată viața. Un Capricorn nu va divorța decât dacă este profund rănit și înșelat. El va oferi multe soțului sau soției sale, mai puțin pasiune… dar cine mai visează azi că pasiunea ține o viață!

Fecioară

Cine se căsătorește cu un nativ din Fecioară știe că va avea o căsnicie sigură pe viață. Fecioarele își aleg cu mare grijă partenerii, să le semene cât mai mult, să aibă aceleași interese, aceeași meserie, ba chiar și același statut social. Nativii Fecioare nu sunt genul de persoane vesele, deschise, pasionale și amuzante. Nu se îndrăgostesc peste noapte. Dar când iubesc cu adevărat, o fac o singură dată în viață și pentru totdeauna. Căsniciile Fecioarelor se numără printre cele mai durabile din tot zodiacul.

Balanță

Un partener din Balanță este un soț dedicat, un părinte atent și un suflet grijuliu și generos. Unele Balanțe își găsesc cu greu iubirea, altele se îndrăgostesc imediat, dar indiferent de situație fac totul pentru căsnicia lor. O Balanță te va sprijini și te va susține emoțional fără rezerve. Este capabilă de orice sacrificiu pentru partener și pentru copiii ei. Balanța este una dintre cele mai bune zodii pentru căsătorie și poate îndura multe. Nu se gândește la divorț decât dacă dragostea și căsnicia ei se transformă într-un coșmar.

Pești

Cine cunoaște bine un nativ din Pești știe deja că este familist, că este un om serios și grijuliu, că își iubește părinții și copiii până la sacrificiul suprem. Nativii Pești oferă foarte mult în dragoste și nu se căsătoresc decât atunci când iubesc profund. Ei sunt generoși, empatici, răbdători, săritori, muncitori și bine organizați. Nimic în viața lor nu este întâmplător, dar visează foarte mult și atunci când visurile nu se împlinesc pot deveni posaci și nefericiți, ceea ce va afecta și atmosfera din căsnicie.

Taur

O căsnicie cu un nativ din Taur îți poate oferi stabilitate, siguranță și o viață boemă, lipsită de griji, mai ales dacă are o situație financiară foarte bună. De altfel, Taurii se căsătoresc abia după ce se asigură că veniturile și cariera lor merg de minune. Taurii nu iau decizii hazardate cu privire la viitorul lor, iar căsătoria și copiii sunt programați în momentele cele mai bune ale vieții. Alături de un Taur vei învăța să guști plăcerile vieții, să trăiești clipa, să te bucuri de tot ceea ce este frumos, dar fără să îți asumi riscuri inutile.

 

Maria Palade

https://shok.md/