(FOTO) Te surprinde cu frumusețea și curajul ei. Modela, care defilează pe podium, chiar dacă a rămas fără un picior

 (FOTO) Te surprinde cu frumusețea și curajul ei. Modela, care defilează pe podium, chiar dacă a rămas fără un picior
0Shares

Are o proteză în loc de picior, dar nu se jenează deloc să defileze pe podium și să posteze poze în costum de baie pe Instagram. Este vorba despre Tessa Snyder, o tânără din SUA, care inspiră oamenii cu probleme de sănătate, scrie SHOK.md.

Fata și-a pierdut piciorul, fiind bolnavă de cancer la vârsta de 11 ani. Acest lucru nu o împiedică să posteze o fotografie în costum de baie și să meargă pe podium. În septembrie, anul 2000, Tessa a fost operată, iar trei luni mai târziu, medicii i-au spus fetei că nu mai are celule canceroase. Deși a fost o veste foarte bună, Tessa a avut o sarcină dificilă, să învețe, cum să trăiască cu o proteză.

„În 2001 m-am renăscut de fapt. Prima mea proteză a fost special concepută, astfel încât, să pot învăța din nou să merg pe două picioare. Mi-a fost foarte greu să merg așa la școală. Eram foarte complexată, de modul în care colegii mei mă vor trata” afirmă modelul pentru dailymail.

Tessa s-a acceptat așa cum este ea și nu mai este complexată. A ajuns un model de succes, o soție fericită și mama a doi copii.

 

 

 

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/