Cele mai ciudate lucruri din viaţa actorului, Nicolas Cage

 Cele mai ciudate lucruri din viaţa actorului, Nicolas Cage
0Shares

Celebrităţile, obişnuiesc să se facă remarcate atât prin talentul lor, cât şi prin pretenţiile pe care le au şi ciudăţeniile pe care le fac. Dacă ai crezut că rochia din carne pe care a purtat-o Lady Gaga pe covorul roşu a fost ceva extravagant, Nicolas Cage întrece fără dar şi poate la capitolul ciudăţenii pe oricare altă vedetă cu ştaif din showbiz, scrie SHOK.md cu referire la clic.

La începutul carierei, Nicolas Cage şi-a schimbat numele din „Nicolas Coppola‟, pentru a evita nepotismul, deoarece vedeta face parte din renumita familie Coppola, ai căror membri au făcut istorie în industria cinematografiei.

Actorul a reuşit să se impună în această industrie, câştigând milioane de dolari de pe urma apariţiilor sale. Celebritatea şi-a pus amprenta pe Cage, iar el a intrat rapid în categoria celebrităţilor care obişnuiesc să facă diverse lucruri ciudate.

Ştim deja că el îşi alege să mănânce carne în funcţie de cum fac sex animalele, însă aceasta nu este singurul lucru „anormal‟ pe care el îl face sau îl preferă. Iată şi altele!

Pentru că a câştigat foarte mulţi bani din filmele sale, Nicolas Cage îşi permite să îşi cumpere orice lucru îşi doreşte. De pildă, el şi-a cumpărat peste 50 de maşini, 2 insule, iahturi, 1 castel, 1 jet şi 1 craniu de dinozaur. Însă, ceea ce le întrece pe toate este caracatiţa sa pe care a cumpărat-o…pe post de animal de companie. El este de părere că aceasta posedă abilităţi incredibil de avansate în rezolvarea probleelor şi atrage anumite fiinţe umane în viaţa stăpânului. Această caracatiţă l-a costat în total 150.000 de dolari, iar în total 276.000 de dolari cu tot cu preţurile de întreţinere.

 

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/