Cere sex de patru ori pe săptămână: Detalii picante din contractul prenupțial semnat de Jennifer Lopez cu Ben Affleck

 Cere sex de patru ori pe săptămână: Detalii picante din contractul prenupțial semnat de Jennifer Lopez cu Ben Affleck

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au logodit din nou, la 20 de ani de la primul eveniment de acest fel, actriţa şi cântăreaţa americană de 52 de ani primind un inel de diamant de culoare verde de la starul de 49 de ani, scrie SHOK.md, cu referire la ziare.com.

Lopez şi Affleck, numiţi „Bennifer”, au devenit cel mai comentat cuplu la începutul anilor 2000, o poveste de dragoste marcată de maşinile lor luxoase, un inel de logodnă cu diamante roz de 6.1 carate, de anularea nunţii lor în 2003 şi despărţirea câteva luni mai târziu.

Anul trecut, cei doi şi-au reluat relaţia după ce Lopez şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez şi-au anulat logodna la mijlocul lui aprilie, după patru ani de relaţie.

Până la nuntă, conform presei americane, Jennifer și Ben au avut grijă să semneze un contract prenupțial, un lucru obișnuit în rândul vedetelor de talia lor, cu scopul de a-și proteja averile.

Potrivit American Post, contractul prenupţial ar conține însă și o clauză intimă. Astfel, se pare că Jennifer Lopez îl obligă pe Ben Affleck să întrețină relații sexuale de cel puțin 4 ori pe săptămână.

Citește și