Victoria Lungu: „Am ajuns niște interpreți de doi bani. Ce fel de vedetă ești când lumea stă și molfăie la masă și tu îi cânți – la mulți ani”

 Victoria Lungu: „Am ajuns niște interpreți de doi bani. Ce fel de vedetă ești când lumea stă și molfăie la masă și tu îi cânți – la mulți ani”

Victoria Lungu a vorbit despre artiștii care merg să facă surprize la domiciliu. „Am ajuns niște interpreți de doi bani. Ce fel de vedetă ești, când lumea stă și molfăie la masă și tu îi cânți „la mulți ani”, a declarat aceasta în cadrul unui interviu, unde a mai spus că și ea a avut o astfel de experiență. Totodată, Victoria și-a îndemnat colegii de breaslă să se prețuiască mai mult, întrucât locul lor e pe scenă, dar nu pe la casele oamenilor.

„Noi, ca artiști în timpul pandemiei ne-am dat seama că suntem nimeni, în comparație cu creatorii de content, influencerii.  Nimeni nu avea nevoie de noi, de muzica noastră. Toată lumea a început să meargă cu surprizele la domiciliu. Am ajuns niște interpreți de doi bani. Ce fel de vedetă ești tu, când lumea stă și molfăie la masă și tu îi cânți „la mulți ani”.

Eu cred că vedetele trebuie să fie în scenă și sunt artiști, care trebuie să le dăm voie să meargă acasă la oameni să facă și ei un ban. De aceea noi și ne catalogăm, sunt cei de sus și cei de aici. Nu în zadar oamenii vin la concertul tău și dau un pumn de bani ca să te vadă acolo”, a menționat aceasta”, a spus interpreta.

Victoria a dezvăluit că a avut cazuri când mergea să felicite la domiciliu, unii nici nu o recunoșteau: „Omul întreba: Da cine-i asta”.

„Trebuie să-i dai voie omului să te cunoască la un concert. Nu să vii, te rog frumos îmi dai și mie 150 de euro, ca să-ți cânt și eu. 

O să par cam răutăcioasă, dar eu cred că artiștii ar trebui să se prețuiască mai mult, pentru că am muncit ani de zile”.

Întrebată dacă se mai consideră o mare vedetă ca acum câțiva ani, Victoria a spsu că nu. „M-am maturizat. Succesele deja le-am ajuns și am realizat multe lucruri în viață”.

Aceasta a mai declarat că în prezent, s-a mutat definitiv la București ca să-și facă un nume acolo.