China: Are 126 de kilograme și și-a început cariera pe teren la 35 de ani, după ce tatăl său a cumpărat o echipă de fotbal

 China: Are 126 de kilograme și și-a început cariera pe teren la 35 de ani, după ce tatăl său a cumpărat o echipă de fotbal

Este foarte cunoscut faptul că în fotbalul mare cine nu are o condiţie fizică bună nu va fi băgat pe teren. Însă, în China condiţia fizică nu contează dacă tatăl tău este patronul. Zibo Cuju este o formaţie din a doua ligă chineză şi aceasta a fost cumpărată recent de un milionar, He Shihua. Omul de afaceri a venit cu gânduri mari şi are ca aobiectiv intrarea în prima ligă chineză. Motivul principal pentru care milionarul a luat decizia de a înveşti în fotbal este din cauza fiului său, scrie SHOK.md, cu referire la UIMEDIA.

În timpul unui meci acţionarul majoritar l-a obligat pe antrenorul echipei, Hongy Huang, să-l introducă pe teren pe He Shihua Jr., fiul milionarului. Băiatul care a primit numărul 10 cântăreşte 126 de kilograme şi nu are nimic în comun cu fotbalul. În principiu numărul 10 îl primeşte cel mai talentat jucător din echipă, cel care a re o tehnică rafinată şi poate să facă diferenţa, în liga a doua din China numărul 10 îl primeşti numai dacă tăticul este patron.

Decarul echipei Zibo Cuju din a doua ligă chineză are 35 de ani şi nu a mai jucat niciodată un meci de fotbal la profesionişti, până când tatăl sau să cumepere echipă. Cu toate că în echipa milionarului He Shihua, se afla un real talent, fiind vorba de numărul 10 al echipei, aceştia nu au reuşit în cele 5 etape jucate să părăsească ultima poziţie din campionat.