Chris Rock, aplaudat minute în șir la primul spectacol după incidentul de la Oscar. „La un moment dat voi vorbi despre asta”

 Chris Rock, aplaudat minute în șir la primul spectacol după incidentul de la Oscar. „La un moment dat voi vorbi despre asta”

Moment emoționant pentru comediantul Chris Rock, miercuri seară, la prima apariție pe scenă după ce actorul Will Smith l-a pălmuit la gala premiilor Oscar 2022, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

La spectacolul din Boston, Rock a făcut primele declarații publice despre incident. El a fost întâmpinat de publicul de la Teatrul Wilbur din Boston cu ovații care au durat câteva minute.

„Lasă-mă să fiu plângăcios”, a spus Rock cu lacrimi în ochi, ca reacție la aplauzele publicului.

Cum a fost weekendul vostru?” a întrbat el el, la care publicul a răspuns râzând.

„Nu am multe de spus despre ceea ce s-a întâmplat. Încă procesez, așa că la la un moment dat voi vorbi despre asta. Va fi serios și va fi amuzant, dar acum o să spun niște glume”, a spus Rock.

„N-am vorbit despre asta cu nimeni, în ciuda a ceea ce poate ați auzit”, a adăugat el.

Incidentul de duminică seara s-a petrecut chiar înainte ca Smith să câștige Oscarul pentru cel mai bun actor, când Rock a urcat pe scenă pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun documentar. Comediantul a făcut o glumă despre capul ras al soției actorului, Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie. Atunci, Will Smith a urcat pe scennă și l-a pălmuit pe Chris Rock.

Smith i-a cerut public iertare lui Rock.

„Vreau să îmi cer scuze public, Chris. Violența în toate formele ei este nocivă și distructivă”, a scis Will Smith, într-un mesaj postat pe Instagram.

„Comportamentul meu la decernarea Premiilor Academiei de aseară a fost inacceptabil și de neiertat. Glumele pe seama mea sunt parte a meseriei, dar o glumă despre afecțiunea de care suferă soția mea a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional”, a continuat Will Smith.

De asemenea, actorul și-a cerut scuze Academiei americane de Film și familiei Williams.

„Regret profund că acest comportament meu a pătat ceea ce a fost o seară de altfel superbă pentru noi toți”, a scris el.

Jada Pinkett Smith a rupt ieri tăcerea în privința incidentului.

„Este un anotimp al vindecării și eu sunt pregătită pentru el”, a scris Pinkett Smith pe Instagram.

Maria Palade

https://shok.md/