Cine este băiatul de 14 ani care a omorât 9 persoane la o școală din Belgrad? Tatăl lui e medic celebru

 Cine este băiatul de 14 ani care a omorât 9 persoane la o școală din Belgrad? Tatăl lui e medic celebru

Băiatul de 14 ani care a comis masacrul de la școala primară din Belgrad este fiul unui medic celebru, care provine dintr-o familie cunoscută și respectată în țară, informează Digi24.ro

Elevul care a deschis focul în școala primară „Vladislav Ribnikar”, din centrul capitalei Serbiei, miercuri dimineață, este fiul lui Vladimir Kecmanović, radiolog celebru. Până acum doi ani, doctorul Kecmanović a lucrat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Dedinje.

Prof. Milovan Bojić, fost coleg de la acest centru medical, a spus pentru Novosti că medicul Kecmanović este un expert desăvârșit și o persoană cu calități umane excepționale. Doctorul Kecmanović provine dintr-o familie distinsă, de intelectuali.

Fiul lui, autorul masacrului soldat cu 9 morți și mai mulți răniți, ar proveni din prima lui căsătorie. Băiatul ar fi furat cele două arme cu care și-a omorât colegii și un paznic de la tatăl său, care este colecționar de arme. Presa sârbă spune că băiatul era un elev exemplar, fără probleme de comportament.

Se presupune că elevul se afla sub influența narcoticelor. Marți seară, el ar fi fost împreună cu alți colegi la o petrecere aniversară, unde s-a comportat normal. Miercuri dimineață, când a ajuns la școală, a început să tragă la întâmplare.

O parte din elevi au sărit pe ferestre, pentru a se salva. O elevă s-a întins lângă doi colegi uciși și s-a prefăcut că este moartă, pentru a nu intra în vizorul atacatorului.

Duminica Lilia

https://shok.md/