Cleopatra Stratan, declarații despre nuntă și cununie

 Cleopatra Stratan, declarații despre nuntă și cununie
0Shares

Cleopatra Stratan a vorbit în cadrul emisiunii Star Matinal, despre cele două evenimente importante ce urmează să aibă loc în viața ei: cununia și nunta.. Frumoasa cântăreață a dezvăluit așadar când va avea loc primul eveniment, dar și cum se va desfășura, scrie SHOK.md.

Deși poate mulți se așteptau la ceva „pompos” și cu fast, iubita lui Edward Sanda a mărturisit că preferă mai mult simplitatea. Astfel, potrivit spuselor Cleopatrei Stratan, deși deocamdată a decis să nu ofere mai multe detalii, ea și partenerul ei se gândesc să facă cununia vara aceasta, iar evenimentul să nu fie unul mare, ci foarte restrâns, având în vedere și pandemia.

Cât despre nuntă, Cleopatra Stratan a mărturisit că nici în cazul ei nu vrea ca evenimentul să fie unul uriaș, ci mai degrabă restrâns. Totodată, vedeta a oferit amănunte neștiute despre începuturile relației ei cu Edward Sanda, spunând că a fost foarte încântată că tatăl ei a fost de acord din prima, scrie spynews.

„Tata a dat ok-ul mult mai devreme înainte de a fi noi împreună. Lui nu a trebuit să-i explic foarte multe chestii, a spus deodată: „să fiți fericiți, să fie într-un ceas bun”. (…) Ne gândim să facem marele pas în acest an (n.r. cununia) în această vară, dar nu vrem să dăm mai multe detalii. Fiind motivul pandemic, nu vrem să facem un eveniment foarte mare, ceva super restrâns. Chiar și în momentul logodnei am vrut să fim doar noi doi și pentru noi lucrurile simple sunt cele mai importante. Nici măcar asta (n.r. despre nuntă, dacă va fi mare). O să vedem”, a spus Cleopatra Stratan la Antena Stars.

În continuare, Cleopatra Stratan a dezvăluit și unde-și va petrece Sărbătorile de Paște. Vedeta a declarat că-l va lua și pe Edward Sanda la ea la Chișinău pentru se bucura cu toții de momentele frumoase, în familie.

„Am venit singurică la București, dar duminică o să plecăm împreună, eu cu Edi. Îl iau la Chișinău. O să stăm cam vreo două, trei săptămâni. Prindem împreună Paștele acolo. Tata este primul om căruia eu îi cer sfaturi. E un om foarte important pentru mine și așa va fi, indiferent de ce se va întâmpla în viața mea, indiferent că mă căsătoresc cu Edi, că o să am un copil mai târziu. Părinții mei vor rămâne la fel de importanți mereu”, a continuat ea.

0Shares