(FOTO) Cleopatra Stratan, în costum de baie pe plaja din Sardinia. Cât de bine arată artista

 (FOTO) Cleopatra Stratan, în costum de baie pe plaja din Sardinia. Cât de bine arată artista

Cleopatra Stratan se află în Sardinia, Italia, unde se bucură de luna de miere cu soțul ei, Edward Sanda. Cu toate acestea, artista își alocă timp și pentru rețelele sociale, unde publică constant imagini din sejurul ei, în orașul italian, scrie SHOK.md cu referire la profm.

De când cu luna de miere, artista, în vârstă de 18 ani, și-a petrecut zilele la plajă, fapt pentru care ultimele fotografii de pe Instagramul vedetei sunt făcute la malul mării, la apus sau la cine romantice pe nisip. La fel se întâmplă și cu ultima apariție a Cleopatrei.

Îmbrăcată într-un costum de baie turcoaz, cu imprimeu floral, tânăra a pozat întinsă pe nisip, etalându-și atât silueta de invidiat, cât și bronzul dobândit în ultimele zile.

Fără machiaj și cu părul ondulat de apa mării, Cleopatra și-a impresionat imediat fanii de acasă, care i-au apreciat numaidecât naturalețea.

„Cleopatra ești foarte frumoasă, bravo, ai grijă de tine!”, „Ești superbă”.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut nunta pe 14 august și și-au ținut fanii la curent cu tot ce s-a întâmplat, prin intermediul rețelelor de socializare.

Maria Palade

https://shok.md/