(video) Turnură la 180 de grade în viața Danielei Cheltuitor: Ce i s-a întâmplat, după atenuarea scandalului cu bloggerii din Instagram

 (video) Turnură la 180 de grade în viața Danielei Cheltuitor: Ce i s-a întâmplat, după atenuarea scandalului cu bloggerii din Instagram

După atenuarea scandalului cu influencerii din Instagram, în viața Danielei Cheltuitor a început o nouă etapă frumoasă. Bloggerița a fost cerută în căsătorie, scrie SHOK.md.

„Îți mulțumesc pentru tot și te iubesc la infinit. Astăzi am spus DA pentru toată viața”, a menționat Daniela pe pagina ei de Instagram.

Bloggerița a potat la ea în Story și prima imagine cu inelul.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Precizăm că recent Daniel a fost implicată în scandalul influencerilor.

Vloggerița Mihaela Chistol, cunoscută în mediul online ca Ella, a publicat un video, în care povestește cum a rămas fără contul ei de Instagram cu peste 150 de mii de urmăritori. Aceasta a declarat că Daniela Cheltuitor, împreună cu o persoană care se ascunde sub identitate străină, i-ar fi șters pagina. Mai mult de atât, au avut de suferit și alți bloggeri, printre care: Katy Black, Dan Ioniță, Emilian Crețu „Am fost șantajați de el (n.r. persoana care se ascunde după contul Anonymous ștergem concursuri). Unii bloggeri au transferat și bani pentru a se asigura că nu le va fi șters concursul de pe Instagram”, a spus Ella în cadrul filmulețului.

Vloggerița Katy Black spune că pe 9 iulie, Daniela Cheltuitor ar fi avut o întâlnire cu un băiat, cu care ar fi vorbit despre blocarea unor conturi.

În scandalul influencerilor moldoveni apare și numele actorului Emilian Crețu. Acesta a venit cu o reacție pe pagina lui de Instagram.

Și bloggerul Ivan White a declarat că a rămas fără cont de Instagram.

Vloggerița Daniela Costețchi a declarat că i s-ar fi cerut 1000 de euro ca să nu-i blocheze contul de Instagram, dar într-un final ar fi achitat „600 euro, cu reducere” – „Într-un final eram mulțumită ca să ajung la un numitor comun cu pagina respectivă și să-mi pună o taxă, doar ca să nu fiu atinsă”.

Daniela Cheltuitor susține că este nevinovată și că toate acuzațiile sunt o minciună: „Dacă aveți atâtea dovezi, de ce nu am primit nici un apel de la poliție?”, a spus tânăra.

 

Citește și