Cleopatra Stratan îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Împlinește astăzi frumoasa vârstă de 19 ani

 Cleopatra Stratan îşi sărbătoreşte  ziua de naştere. Împlinește astăzi frumoasa vârstă de 19 ani

Fetița-minune, care a lansat prima piesă și primul videoclip la numai trei ani, împlinește astăzi frumoasa vârstă de 19 ani. Cu această ocazie, tatăl acesteia, Pavel Stratan, a publicat un mesaj de felicitare pentru fiica sa, scrie SHOK.md

Succesul Cleopatrei Stratan a ajuns și în alte țări, iar micuța a intrat și în Cartea Recordurilor, având nu mai puțin de șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de 2 ore în fața unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit 3 premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit No.1 într-o țară la nivel național, cel mai tânăr cântăreț de succes.

Primul album al Cleopatrei Stratan se intitulează „La vârsta de trei ani”. A revenit pe scena muzicală românească în 2017 după câțiva ani de pauză într-o colaborare alături de fratele său, Cezar Stratan, la melodia „MAMI”.

Anul următor a lansat piesa „Te las cu inima” care se bucură de un real succes, în doar 10 zile a atins pragul de 5 milioane de vizualizări.

Maria Palade

https://shok.md/