Cleopatra Stratan și Edward Sanda au explicat de ce nu s-au înscris la facultate. Ce planuri au cei doi

 Cleopatra Stratan și Edward Sanda au explicat de ce nu s-au înscris la facultate. Ce planuri au cei doi

Cleopatra Stratan, în vârstă de 19 ani, nu a vrut să meargă la facultate și a explicat și motivul pentru care a făcut această alegere. Ea și soțul ei, Edward Sanda, care se află în aceeași situație, cântă de la o vârstă fragedă, iar ei văd doar muzica în viitorul lor, scrie SHOK.md cu referire la click.ro.

Totuși, dacă se spune că e important să ai studii superioare ca să reușești în viață, cei doi susțin că ei au decis că pe ei nu i-ar ajuta înscrierea la o facultate. Cuplul nu se ferește să recunoască acest lucru, explicând că planurile lor sunt în altă direcție.

Imediat după ce a susținut examenul de bacalaureat, Cleopatra Stratan a ales să se căsătorească cu partenerul ei, Edward Sanda, și a ales să nu meargă mai departe să își continue studiile. De asemenea, nici soțul ei nu a mers mai departe, având succes cu muzica.

Totodată, tinerii căsătoriți au numeroase planuri pentru viitor. Deși încă nu s-au înscris la o facultate și nu îi văd neceistatea acum, pe viitor nu exclud această variantă. Întrebat la ce facultate s-ar înscrie, Edward Sanda a explicat că ar vrea să fie legat de muzică sau măcar se se apropie de acest domeniu.

„Nu sunt nici eu și nici Cleo la o facultate și nu mi-e rușine. Dacă am face asta nu ne am mai axa pe muzica. Probabil in viitor o sa ne facem și studii superioare. Dacă o sa aleg sa fac o facultate o sa aleg ceva care ar merge mana în mana cu muzica. Nu mă văd sa ma las de muzica, este pasiunea mea, viața mea, nu pot. Vrem sa ne deschidem si o afacere. (…) Nu spun mai mult, o sa vedeti la momentul respectiv”, a declarat Edward Sanda la Antena Stars.

În aceeași notă, și Cleopatra Stratan a avut o ieșire fermă legată de facultate, publicată pe contul ei personal de Instagram. „Nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor o pot face oricând”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram în urmă cu ceva vreme.

https://www.instagram.com/p/CWf27WNoyyr/

Maria Palade

https://shok.md/