Nunta anului va avea loc în luna august: Ce rochie va purta mireasa Cleopatra Stratan și de ce nu vrea să-și schimbe numele

 Nunta anului va avea loc în luna august: Ce rochie va purta mireasa Cleopatra Stratan și de ce nu vrea să-și schimbe numele
0Shares

 Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc vara aceasta, în luna august. Invitați în emisiunea „Vorbește lumea”, artiștii au oferit  mai multe detalii despre marele eveniment. Cei doi au spus că totul este pregătit și au ales chiar și destinația pentru luna de miere, scrie SHOK.md.

„Pregătirile de nuntă le-am făcut deja. Când am hotărât să organizăm evenimentul, am pus totul pe foaie și am sunat în stânga și-n dreapta ca să planificăm din timp, să nu avem stres atunci. Suntem liniștiți deocamdată”, a declarat Cleopatra

Artista a mai adăugat că va fi o nuntă restrânsă, iar din tradiții vor respecta doar aruncatul buchetului și dansul mirilor. Referitor la rochia de mireasă, Cleopatra nu a oferit multe detalii: „O rochie bună și simplă”, a spus tânăra. 

„O să avem o nuntă foarte restrânsă. Nu o să facem cu nici o tradiție. Am renunțat la găină și la furatul miresei de la început. Vrem să facem din acest eveniment o petrecere memorabilă, la care să fie martori familia și cei mai apropiați prieteni. Să ne distrăm în felul nostru fără presă”.

Cleopatra și Edward au renunțat și la celebra petrecere a burlacilor și a burlăcițelor, iar artista a mai mărturisit că își va păstra numele și după căsătorie: „Suntem artiști amândoi și am renunțal la orice concepție, că așa se face. Contează relația noastră, într-un final noi doi rămânem”.

Aceștia au ales deja și destinația pentru luna de miere: Vom face o călătorie în Europa, cât încă este cald, și poate apoi într-o insulă exotică mai pe la iarnă. Vom merge în Sardinia, după în Paris.

Cei doi s-au gândit deja și la copii: „Mai așteptăm. Toate la timpul lor”.

0Shares