Clopote de nunta la Atena: Prinţul Filip s-a căsătorit cu aleasa inimii sale

 Clopote de nunta la Atena: Prinţul Filip s-a căsătorit cu aleasa inimii sale

Au bătut clopote de nuntă în capitala Greciei. Prinţul Filip, cel mai tânăr fiu al fostului suveran grec Constantin al II-lea, s-a căsătorit cu fiica unui miliardar elveţian, scrie SHOK.md. cu referire la  Protv.ro.

A fost prima ceremonie regală oficiată în Grecia, după mai bine de cinci decenii. Cum era de aşteptat, evenimentul s-a ţinut în prezenţa multor invitaţi de soi, cu sânge albastru.

Mirii au fost aplaudați când și-au făcut apariția la catedrala din Atena. La 35 de ani, prinţul Philip al Greciei, a cărui naşă de botez a fost regretata prinţesă Diana, s-a căsătorit cu iubita lui, Nina Flohr, fiica unui miliardar elveţian. Tatăl ei a condus-o la altar.

Vizibil emoţionată, mireasa a strălucit într-o rochie Chanel, accesorizată cu o diademă oferită de soacra să, Anne Marie, fosta regină a Greciei. Nici aceasta nu s-a lăsat mai prejos. La eveniment, a purtat acelaşi colier cu perle și diamante pe care l-a avut la nunta sa, în 1964. Soţul ei, Constantin al doilea, acum în vârstă de 81 de ani, a fost rege al grecilor din 1964 până la abolirea monarhiei în 1973.

100 de invitaţi au fost prezenţi la eveniment, printre ei regina Anne-Marie a Danemarcei, Prințesa Eugenie, Prințesa Beatrice și alți membri de seamă ai familiei regale britanice.

Maria Palade

https://shok.md/