Colaborarea cu Natalia Morari, suspendată temporar de Radio Europa Liberă

 Colaborarea cu Natalia Morari, suspendată temporar de Radio Europa Liberă

Radio Europa Liberă Moldova anunță că „suspendă temporar colaborarea lunară pentru un talk show în limba rusă cu Natalia Morari”, în urma dezvăluirilor făcute de jurnalistă, privind tatăl copilului ei. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat publicat pe site-ul instituției, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Miercuri mai multe instituții au venit cu o reacție privind dezvăluirile făcute de Natalia Morari.

Jurnalista Natalia Morari a dezvăluit că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, aceasta spune că în ultimele săptămâni a fost șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața sa personală. Jurnalista se retrage din fața ecranelor pentru o perioadă nedeterminată, însă promite că va reveni la timpul potrivit cu un nou format de emisiune.

Serviciul de Informații și Securitate s-a autosesizat în legătură cu declarațiile apărute în spațiul public, cu privire la pretinsa implicare a reprezentanților instituției în acțiuni de șantaj împotriva Nataliei Morari. Asta după ce jurnalista a dezvăluit că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon și a menționat că în ultimele săptămâni ar fi fost șantajată de către oameni din SIS cu aceste detalii din viața personală.

Omul de afaceri Veaceslav Platon a publicat, la sfârșitul lunii iulie, pe o rețea de socializare, o poză în care apare un bebeluș ce seamănă leit cu fiul Nataliei Morari. Atunci, administratorul paginii spunea că a fost publicată din eroare.

La începutul lunii mai, Natalia Morari spunea că Rem a avut un tată-donator.

La 12 aprilie, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.