Colegii de trupă ai lui Tom Parker sunt devastați de moartea solistului: „Cuvintele nu pot exprima ce simțim”

 Colegii de trupă ai lui Tom Parker sunt devastați de moartea solistului: „Cuvintele nu pot exprima ce simțim”

Colegii de trupă ai lui Tom Parker au transmis un mesaj emoționant după ce solistul s-a stins din viață la vârsta de 33 de ani. Aceștia sunt devastați de pierderea prietenului lor, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Moartea lui Tom Parker a stârnit un val de reacții din partea vedetelor care l-au cunoscut pe celebrul cântăreț, acestea împărtășindu-și tributul lor pe rețelele de socializare. Anunțul morții lui a fost dat de Kelsey, soția solistului: ”Cu inimile împietrite de durere confirmăm că Tom a murit în urmă cu puțin timp, având alături familia.”

Siva Kaneswaran, Max George, Nathan Sykes și Jay McGuinness au postat un mesaj plin de durere și regret pe pagina de Instagram, unde l-au descris pe cântărețul Tom Parker drept „un soț și un tată uimitor” care „va rămâne mereu și pentru totdeauna în inimile lor”.

„Max, Jay, Siva, Nathan și întreaga familie Wanted sunt devastați de pierderea tragică și prematură a colegului nostru de trupă Tom Parker, care a murit liniștit înconjurat de familia lui și de colegii de trupă. Tom a fost un soț extraordinar pentru Kelsey și un tată uimitor pentru Aurelia și Bodhi. Era fratele nostru, cuvintele nu pot exprima pierderea și tristețea pe care le simțim. Mereu și pentru totdeauna în inimile noastre”, au scris aceștia pe pagina de Instagram a trupei The Wanted.

 

Siva Kaneswaran a distribuit propriul său omagiu pe contul de Instagram, scriind: „Hei, Tom, sper că te distrezi de minune acolo. Sunt atât de recunoscător că am avut ocazia să asist la adevăratul tău curaj. A fost o plăcere a vieții mele, Tommy Boy. Îți mulțumim că ne-ai lăsat să te vedem luminând lumea. Ne vedem mai târziu. Te iubesc frate!”.

Maria Palade

https://shok.md/