Cristiano Ronaldo și Georgina au dezvăluit sexul gemenilor: „Unde începe viața, dragostea nu se termină niciodată”

 Cristiano Ronaldo și Georgina au dezvăluit sexul gemenilor: „Unde începe viața, dragostea nu se termină niciodată”

Cristiano Ronaldo şi iubita lui, Georgina Rodriguez, au făcut un anunţ extrem de important pentru fani. Cei doi au postat pe rețelele de socializare un videoclip în care au dezvăluit sexul gemenilor care urmează să vină pe lume, scrie SHOK.md.

În videoclip apar ceilalţi patru copii ai cuplului ţinând baloane în mână pe care încercau să le spargă pentru a elibera confetti. Unul dintre cele două baloane negre a explodat în confetti albastre, în timp ce celălalt a a explodat în confetti roz, ceea ce înseamnă că cuplul așteaptă un băiat și o fată. Peste 6,5 milioane de oameni au văzut clipul, în timp ce peste 26.000 de oameni au lăsat şi câte un comentariu.

În imagini se aud băieţii strigând: „Este băiat!”, în timp ce fetele exclamă de asemenea „Este o fată!”, la scurt timp după spargerea baloanelor.

„Unde începe viața, iar dragostea nu se termină niciodată”, a declarat Ronaldo, într-o postare pe Instagram.

 

Fotbalistul şi iubita acestuia au anunțat încă din octombrie că așteaptă gemeni. Starul a postat la acea vreme pe rețelele de socializare: „Încântat să anunțăm că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de dragoste – abia așteptăm să vă cunoaștem”.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și