Cum a ajuns Lilu Ojovan prezentatoare TV: Viața te aduce acolo unde nici nu îți imaginezi

 Cum a ajuns Lilu Ojovan prezentatoare TV: Viața te aduce acolo unde nici nu îți imaginezi

Când era mică  își dorea să devină actriță, iar viața i-a pregătit altă cale și anume, în televiziune. Este vorba de Lilu Ojovan, cea care intră în topul celor mai urmăriți prezentatori din Moldova. Aceasta a dezvăluit pe pagina ei de Instagram că nici nu-și putea imagina o astfel de întorsătură, întrucât avea prea multe limite atunci și la capitolul stima de sine nu excela, scrie SHOK.md.

„De mică ce îmi doream să devin actriță. Ziceam eu prin clasele primare, apoi mi-a trecut dorința. Peste alți ani, ca toți pe vremea aceea priveam “Surprize, surprize” inconștient probabil mi-am dorit să fac televiziune, de ce zic inconștient… pentru că aveam prea multe limitări atunci și la capitolul stima de sine nu excelam. O fetița dintr-un sat, nici prea frumoasa, nici prea urâtă, un vârtecuș mărunțel nu își permitea să creadă că într-o zi va ajunge prezentatoare tv.

Viața te aduce acolo unde nici nu îți imaginezi – asta probabil i-aș spune fetiței care am fost acum 20 și ceva de ani în urmă”, a scris aceasta pe pagina ei de Instagram.

Lilu a debutat în 2008 în calitate de reporter și prezentator la Muz TV. Ulterior a devenit și producătoarea emisiunilor „Pro News” și „Teascul Muzical”. În 2010 a început activitatea la Jurnal TV, emisiunea „Acasă Devreme”, iar peste un an a devenit prezentatoarea emisiunii matinale „Deșteptarea”.

Lilu este percepută ca un „fashion icon”, un promotor al stilului și bunului gust în vestimentație. A produs și a conceput proiecte media care să promoveze stilul și vestimentația ca mod de viață. De asemenea, Lilu a inițiat și susținut de-a lungul carierei numeroase proiecte caritabile.

În 2017 a început în calitate de prezentator la TVR Moldova emisiunile matinale „Matinal” a lucrat pînă la șapte luni.

Din data de 2 octombrie 2017 este prezentatoare a propriei emisiuni, „Vorbe Bune cu Lilu” la Canal 2.

Citește și