Carmen Iohannis a uimit pe toată lumea! Cum a fost văzută soția președintelui în Germania

 Carmen Iohannis a uimit pe toată lumea! Cum a fost văzută soția președintelui în Germania

Carmen Iohannis a mers împreună cu  Klaus Iohannis  în Germania, unde acesta a primit premium „Carol cel Mare” – Pentru unitatea Europei, în ziua de 2 octombrie, scrie SHOK.md cu referire la capital.

Președintele Klaus Iohannis a fost însoțit la evenimentul din Aachen, Germania, de Prima Doamnă, Carmen Iohannis, care a fost admirată de toată lumea. A stat la brațului lui, a zâmbit și a atras atenția cu ținuta aleasă.

Așadar, Carmen Iohannis a îmbrăcat la eveniment o rochie midi, de un roz pudrat, ale cărei mâneci trei sferturi aveau o croială specială. Articolul respectiv este o creaţie a designerului Eli Lăslean, cu care Prima Doamnă a colaborat încă din martie 2015.

De asemenea, Prima Doamnă a asortat cu outfit-ul un plic nude și pantofi stiletto de aceeași culoare. O poză cu președintele și Prima Doamnă la evenimentul din Germania poate fi vizualizată la finalul articolului.

Cât a costat o geantă cu care s-a afișat Carmen Iohannis?

Amintim că Prima Doamnă s-a afișat, în prima zi a noului an școlar, alături de elevii săi. Ca de fiecare dată, apariția sa a stârnit un val de comentarii, mai ales din perpectiva ținutelor alese.

De această dată, Carmen Iohannis a reușit să atragă mai mult de doar câteva aprecieri. Asta pentru că un anumit detaliu a sărit în ochii românilor. Este vorba de geanta purtată de soția președintelui României, care costă enorm. Carmen Iohannis a dat impresia, în prima zi a anului școlar, că nu s-a uitat la bani. Ea a ales să se afișeze cu o geantă de firmă.

Prima Doamnă este profesoară, dar și dirigintă și, din acest motiv, a fost prezentă alături de elevii ei, pentru a le transmite un mesaj încurajator. Carmen Iohannis a participat la o festivitate restrânsă la școala din Sibiu, unitate de învățământ în care este profesoară. Soția lui Klaus Iohannis a purtat o rochie simplă, dar superbă. Imprimeul de pe ținuta ei albă a fost unul viu, cu flori albastre. Rochia este realizată de creatorul de modă Andreea Tinc. Pe deasupra, Carmen Iohannis a ales un sacou tot alb.

Ceea ce a atras atenția a fost însă geanta aleasă de Carmen Iohannis. Pe urmărul soției președintelui, cunoscătorii au putut observa geanta Lola, de la renumitul brand Burberry, cunoscut pentru modele exclusiviste cu prețuri piperate. O astfel de geantă costă nu mai puțin de 1.316 euro.

La această ținută, Carmen Iohannis a asortat un plic nude și pantofi stiletto de aceeași culoare. Carmen Iohannis, apariție elegantă în prima zi de școală Pe 13 septembrie, școlile au început, iar soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, şi-a întâmpinat elevii la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu. Carmen Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu și dirigintă la clasa a XII-a și a avut un mesaj pentru toți elevii.

Maria Palade

https://shok.md/