Cum a fost cerută Jennifer Lopez în căsătorie de Ben Affleck: Era complet dezbrăcată

 Cum a fost cerută Jennifer Lopez în căsătorie de Ben Affleck: Era complet dezbrăcată

Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit recent că a fost cerută în căsătorie de Ben Affleck, în vârstă de 49 de ani, la 18 ani după ce și-au anulat logodna anterioară, din 2004. Acum, artista a dat detalii despre cel mai romantic moment pe care l-a trăit. Ea a dezvăluit, ce făcea în momnetul în care a fost surprinsă de iubitul său.

E oficial, JLo și Ben Affleck se căsătoresc, iar asta o dovedește superbul inel cu diamant de culoare verde, în valoare de 3 milioane de dolari, pe care artista deja li l-a arătat fanilor ei din lumea întreagă. Jennifer a dat însă din casă și un amănunt fierbinte – modul cum a fost cerută de soție de iubitul ei, potrivit presei străine.

Momentul a fost unul inedit și total neașteptat pentru ea – cererea în căsătorie s-a petrecut în baie, în timp ce artista se afla în cada plină cu spumă atunci când Ben s-a așezat în genunchi și a scos cutia cu superbul solitaire cu diamant verde.

Cum a fost cerută JLo de soție de către Ben Affleck. Era complet dezbrăcată

„Ți-ai imaginat vreodată că cel mai mare vis al tău s-ar putea îndeplini?” a început ea buletinul informativ.

„Sâmbătă seara, pe când eram în locul meu preferat de pe pământ în baia mea cu spumă, frumoasa mea iubire s-a pus pe un genunchi și m-a cerut în căsătorie.

Am fost luată prin surprindere. M-am uitat în ochii lui zâmbind și plângând în același timp, încercând din greu să respir. Mi-am dat seama că, după 20 de ani, asta s-a întâmplat din nou. Am rămas cu adevărat fără cuvinte și am spus Da, desigur că este un DA”, a povestit Jennifer.