Prinţul Harry și Meghan Markle au vizitat-o pe regina Elisabeta a II-a, după 2 ani de la renunțarea la titlurile regale

 Prinţul Harry și Meghan Markle au vizitat-o pe regina Elisabeta a II-a, după 2 ani de la renunțarea la titlurile regale
Prinţul Harry și Meghan Markle au vizitat-o pe reginei Elisabeta a II-a, înaintea zilei sale de naștere, la doi ani după ce cuplul a renunțat la atribuțiile regale, scrie Reuters. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze, informează SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Purtătorul de cuvânt a declarat că Harry şi Meghan s-au oprit în Regatul Unit în drumul lor spre Haga pentru a participa la Jocurile Invictus, adăugând că Harry a declarat anterior că spera să o vadă pe bunica sa.

The Sun a declarat că Harry şi Meghan l-au văzut şi pe prinţul Charles în timpul unei vizite la Castelul Windsor, despre care a spus că a fost prima lor călătorie comună în Marea Britanie de când au renunţat la îndatoririle regale în martie 2020.

Harry, care s-a mutat în Statele Unite împreună cu Meghan, nu a participat luna trecută la slujba de comemorare a bunicului său, prinţul Philip, ducele de Edinburgh, care a murit în aprilie anul trecut.Regina, care împlineşte 96 de ani pe 21 aprilie, suferă de probleme de mobilitate şi nu a participat joi la slujba anuală Maundy de la Capela St George’s din Castelul Windsor.

De asemenea, ea nu va participa la slujba din duminica Paştelui de la Windsor.

Citește și