Cum arată Delia când renunță la hainele largi. Cântăreața, electrizantă în costum de baie, în vacanță în Seychelles

 Cum arată Delia când renunță la hainele largi. Cântăreața, electrizantă în costum de baie, în vacanță în Seychelles

Delia și-a începutul anul cu un concediu în Seychelles, iar imaginile făcute publice pe rețelele sociale au făcut, fără doar și poate, deliciul internauților, scrie SHOK.md.

Celebra cântăreață este recunoscută pentru aparițiile controversate, ea preferând în repetate rânduri hainele largi, nonconformiste, însă de curând, în timpul vacanței, ea s-a fotografiat în costum de baie.

În imaginea făcută publică pe rețelele sociale, artista apare într-un costum de baie format dintr-o singură piesă, ce-i pune în valoare trupul perfect.

DeliaDelia a mărturisit, în cadrul unui interviu, că nu se abține de la absolut nimic atunci când îi este poftă, însă nici nu este adepta curelor de slăbire. Ea face, însă, sport frecvent.

”Nu sunt adepta unui regim de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari, încerc să nu exagerez”, a declarat artista într-un interviu acordat revistei VIVA.

De asemenea, ea a mărturisit că a încercat să țină o dietă o singură dată, însă a renunțat după trei zile.

„Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire.

M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând”, a mai mărturisit artista.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și