Mircea Vataga, inspectorul principal în cadrul Centrului chinologi s-a stins din viață

 Mircea Vataga, inspectorul principal în cadrul Centrului chinologi s-a stins din viață

Mircea Vataga, inspector principal în cadrul Centrului chinologic al Serviciului Vamal, s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut de reprezentanții Serviciului Vamal, pe Facebook, scrie SHOK.md.

Acesta și-a început activitatea profesională în Serviciul Vamal încă din primul an al creării acestei autorități – 1991, fiind unul dintre veteranii instituției. Dragostea față de animale l-a motivat să aleagă chinologia, astfel că, în 2007, devine inspector în cadrul Centrului chinologic, fiind al doilea funcționar angajat în această subdiviziune.
„În semn de recunoștință pentru munca îndelungată, devotament, responsabilitate și profesionalism, Mircea Vataga a fost decorat, de-a lungul carierei sale, cu diverse medalii și distincții. Trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și unde s-a bucurat de mult respect, fiind cunoscut ca un om blând și cu multă pasiune pentru meseria sa. Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndoliate și profunda compasiune pentru pierderea suferită. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, au menționat aceștia.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și