Cum l-a convins Taylor Swift pe prințul William să urce pe scenă și să cânte cu ea și cu Jon Bon Jovi: „Am urmat-o ca un cățeluș”

 Cum l-a convins Taylor Swift pe prințul William să urce pe scenă și să cânte cu ea și cu Jon Bon Jovi: „Am urmat-o ca un cățeluș”

Cine ar fi crezut că Taylor Swift are o asemenea putere de convingere? Cântăreața americană l-a făcut pe prințul William să urce pe scenă și să cânte alături de ea și de rockerul Jon Bon Jovvi. Totul s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, iar acum, William a povestit culisele acelui moment inedit, scrie SHOK.md cu referire la profm.

În 2013, Taylor Swift și prințul William au fost protagoniștii unei scene care a stârnit zâmbete și priviri admirative, în cadrul unui eveniment caritabil care a avut loc la Palatul Kensington. Un concert ad-hoc s-a pornit la inițiativa artistei, iar surpriza cea mare a fost că ducele de Cambridge a cântat câteva versuri.

„Acum aproape 10 ani, nu-mi vine să cred că vă spun povestea asta, am fost la o gală caritabilă pentru o organizație care se ocupă cu strângerea de fonduri pentru tinerii fără adăpost. Erau și Jon Bon Jovi, și Taylor Swift acolo, ceea ce aproape m-a dat pe spate. Când m-am așezat să urmăresc momentul lui Jon Bon Jovi, m-am gândit că mi-am terminat treaba. Nici nu mă așteptam la ce urma să se întâmple. Am stat lângă Taylor Swift, iar după ce Jon și-a cântat prima piesă, ea s-a întors spre mine, și-a pus mâna pe brațul meu, s-a uitat în ochii mei și mi-a spus: ‘Hai, William, să mergem să cântăm'”, a povestit prințul William într-un podcast-eveniment.

„Nici acum nu știu ce m-a apucat, nu înțeleg de ce am cedat, dar sincer, dacă Taylor Swift se uită în ochii tăi, te atinge și îți spune hai cu mine, m-am ridicat ca un cățeluș și i-am zic: ‘Da, ok pare o idee grozavă, te urmez.’ Am urcat pe scenă ca într-o transă”, a mai adăugat William, care a recunoscut că nu era sigur că-și va aminti versurile piesei.

Cele câteva cuvinte pe care le știa din hit-ul lui Bon Jovi au fost cântate de prinț cât de tare a putut, după cum el însuși a recunoscut, spunând și că emoțiile îl copleșiseră atât de tare încât transpirase pe sub costumul impecabil pe care îl purta. „Câteodată e ok să nu te iei prea în serios”, a concluzionat soțul lui Kate Middleton.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și