(video) „Cum să faci bani pe internet? Să lucrezii!”: Cum Emilian Crețu l-a lăsat pe Roman Burlaca „cu ochii în soare”, la un eveniment public

 (video) „Cum să faci bani pe internet? Să lucrezii!”: Cum Emilian Crețu l-a lăsat pe Roman Burlaca „cu ochii în soare”, la un eveniment public

Neînțelegeri între regizorul Roman Burlaca și actorul Emilian Crețu. Cei doi ar fi planificat un eveniment pentru astăzi, care într-un final a fost anulat. Este vorba despre un curs „Social Media Business”, unde Emilian Crețu trebuia să fie mentor. „Am înțeles că de azi înainte tot ce vreau să fac cu Emilian sunt clipurile și cam atât”, a spus Burlaca. La rândul său, actorul a venit cu un comentariu.

Nu este disponibilă nicio descriere.

„S-au pornit comentariile prin grupuri, ha-ha-ha, ați vrut să faceți, dar n-ați făcut. Ce ratare. Vreau să vă întristez, noi până la evenimentul aceasta am făcut încă vreo 12, așa că nu e mare tragedie că nu va fi acesta. Am înțeles că de azi înainte, tot ce vreau să fac cu Emilian sunt clipurile și cam atât.

De asta prieteni, noi abia așteptăm în cel mai apropiat timp să vă anunțăm următorul curs. Acolo nu o să fie lector Emilian Crețu, care în ultimile două zile a zis: gata nu mai facem”, a spus Roman Burlaca.

Emilian Crețu a venit cu o replică.

„Eu am lucrat cu tine, sunteți o echipă extraordinară și sunt mulțumit. Dar asta nu e pentru mine și nu cred că acum, Roma trebuie să zi că Emilian nu o să fie lector la următoarele cursuri. Faceți oameni buni!

Eu nu simt că trebuie să ies în fața la oameni și să le spun care-i secretul banilor pe internet. Înțeleg că sunt persoane care au nevoie de a fi ghidați. Dar nu vreau să fiu eu acela. Așa că, Roma, faceți ce vreți!

Din start am propus poate să facem ceva împreună, dar dacă nu simt. Roma, cu toată stima și respectul. Nu te supăra, nu simt. Cu siguranță vă vom mai colabora la clipuri”, a spus Crețu.

Citește și