Cum să înțelegi bărbații, în funcție de zodia lor

 Cum să înțelegi bărbații, în funcție de zodia lor
0Shares

Pentru noi, bărbații sunt adesea un mister, iar gesturile lor par imposibil de înțeles. Zodiile lor spun însă mai mult decât ne dăm seama, așa că, dacă vrei să știi ce trece prin capul unui Taur sau ce fel de femeie caută un Leu, citește în continuare.

BERBEC

Specialist în „dragoste la prima vedere”, Berbecul se îndrăgostește imediat și nu acceptă „nu” drept răspuns. El vrea să fie mereu în control și își dorește să fie cel mai important bărbat din viața ta, iar în ciuda aspectului său dur are o inimă de aur. Berbecii nu tolerează incorectitudinea și persoanele mincinoase, însă adoră provocările. Poți fi sigură că un astfel de bărbat va fi alături de tine la greu, capabil să îți ridice moralul și să îți acorde suportul emoțional de care ai nevoie.

TAUR

Tot ce își dorește bărbatul Taur de la o relație este stabilitate și loialitate. Rareori acesta este cel ce face primul pas într-o relație, preferând să aștepte ca iubirea să vină la el. Caracterul unui Taur poate fi cu greu schimbat, persoanele născute sub acest semn fiind extrem de încăpățânate. Taurii nu sunt cele mai romantice zodii, deci nu te aștepta să primești buchete de flori sau cadouri în fiecare zi. Asta nu înseamnă că un Taur nu te iubește, el pur și simplu consideră că sentimentele sale puternice sunt de ajuns.

GEMENI

Bărbații Gemeni sunt extrem de sociabili și adoră să comunice prin mesaje, e-mailuri sau la telefon. Ei sunt inteligenți și mereu deschiși la a învăța lucruri noi. Pentru acest tip de bărbat, libertatea este cheia. Caracterul entuziast îl poate determina să înceapă multe treburi cu avânt, doar pentru a le lăsa baltă după un anumit timp. Din păcate, această trăsătură se reflectă și într-o relație, Gemenii iubind varietatea. Fii sigură însă că bărbatul Gemeni va lega o prietenie strânsă cu tine, care nu va dispărea nici după o despărțire!

RAC

Un Rac îndrăgostit va alege orice cale pentru a-și atinge scopul, indiferent cât de întortocheată, atât timp cât nu este cea mai directă și simplă, deoarece vrea să testeze puterea sentimentelor partenerei. Bărbatul Rac își iubește familia mai presus de orice, iar dacă tu ai reușit să îți faci un loc în inima lui, fii sigură că nu va trece mult timp până îți va face cunoștință cu rudele sale. Racii nu pot ierta infidelitatea, chiar dacă rațiunea îi poate îndemna să creadă că pot trece peste o greșeală de acest tip, emoțional ei vor fi răniți pentru totdeauna.

LEU

Leilor le place să se afle în centrul atenției, indiferent de situație. Bărbatul Leu este dinamic și iubitor de distracție, însă în același timp un lider înnăscut. Atunci când sesizează că există ceva în neregulă, fie într-o relație sau în viața de zi cu zi, el este cel ce preia controlul și încearcă să rezolve problema. Leul își va proteja partenera cu orice preț, arătându-și dragostea și generozitatea prin diverse cadouri. El se oferă complet din punct de vedere emoțional atunci când simte că iubita sa îndeplinește dorințele pe care le caută.

FECIOARĂ

Mai mult axat pe latura intelectuală decât pe cea romantică, bărbatul născut sub zodia Fecioară este extrem de critic și are o listă întreagă de cerințe pentru partenera sa. El este atractiv prin comportament însă poate uneori fi de modă veche, punând relațiile cu cei din jur pe primul loc. Modul lui practic și logic de a gândi îl face nu foarte deschis către a începe o relație, însă atunci când se îndrăgostește, nimic nu îl mai poate opri. Cea mai importantă trăsătură pe care o caută în femeia perfectă este abilitatea de a-i fi egală în plan intelectual și deschisă la conversațîi profunde.

BALANȚĂ

Bărbatul Balanță poate merge până la capătul pământului pentru persoana iubită, fiind un romantic incurabil. Balanțele au o afinitate pentru frumusețe și perfecțiune și de aceea sunt atrase de femeile ușor misterioase și inaccesibile, însă se îndrăgostesc extrem de ușor. Acest bărbat te va susține în orice, dar se așteaptă ca și tu să faci același lucru pentru el. Dacă simte că oferă mai mult decât primește, cu siguranță va începe să își caute o parteneră mai înțelegătoare, capabilă să i se dedice.

SCORPION

Scorpionii sunt bărbați enigmatici, adesea maturi pentru vârsta lor. Un Scorpion interesat de tine se va preface că nu îi pasă, pentru a te observa cu atenție și a vedea dacă ești demnă de timpul și sentimentele sale. Cu toate acestea, dacă se va hotărî că ești ceea ce caută, cu greu vei mai putea scăpa de el întrucât este foarte fixat. Bărbatul Scorpion poate fi rănit ușor și de aceea nu e indicat să te joci cu emoțiile sale. El caută o femeie care poate vedea dincolo de aparențe și îl poate accepta cu totul.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul este genul de bărbat impulsiv care crede că a descoperit dragostea adevărată cu fiecare relație nouă pe care o începe. Optimist și spontan, acesta simte mereu nevoia să lupte pentru o cauză și caută constant respectul celor din jur. El este atras de femeile experimentate și, în dragoste, își transformă partenera în centrul propriului univers. Pentru acest bărbat, a se împăca cu o persoană prea strictă și serioasă este un chin, distracția și prietenia fiind cheia către o relație de lungă durată.

CAPRICORN

Ambițioși, Capricornii caută să atingă succesul în orice plan al vieții lor. Ei muncesc din greu și dau dovadă de un grad ridicat de responsabilitate. De aceea, rareori vor risca să facă o alegere fără a petrece un timp îndelungat măsurând avantajele și aspectele negative. Bărbatul Capricorn crede în valori tradiționale, ceea ce îl împinge să își caute o femeie pentru care independența nu se află pe primul loc. El vrea să fie capul familiei’ și să își protejeze persoana iubită, emanând adesea un aer patern, de încredere.

VĂRSĂTOR

Bărbat al contrastelor, Vărsătorul acceptă ușor schimbarea însă poate surprinde prin încăpățânarea sa și fixația pe anumite idei de care dă uneori dovadă. El are nevoie de libertate și are, de obicei, mulți prieteni de sex opus. Nu îți face griji, dacă ești într-o relație cu un Vărsător, acesta îți va oferi o aventură de neuitat, cu surprize în fiecare zi. Cum urăște rutina, acest bărbat se va asigura că între voi nu va exista nicicând plictiseală, însă se așteaptă ca partenera lui să inițieze și ea lucrurile din când în când.

PEȘTI

Bărbatul Pești e cel mai predispus la a suferi de o iubire neîmpărtășită. Acesta nu este foarte îndrăzneț și de aceea preferă să își închidă sentimentele, trăind o relație imaginară cu persoana aleasă. Dacă însă reușește să diferențieze realitatea de fantezie, își va iubi partenera sincer și necondiționat. Îi este adesea rușine să își exprime emoțiile în mod direct, cuvinte precum „Te iubesc” fiind greu de auzit de la acest fel de bărbat. Din păcate, el este extrem de iertător și dornic să fie acceptat, iar acest lucru îl face ușor să fie rănit.

sursa: elle.ro.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/