Demi Rose, cea mai îndrăzneață apariție de până acum. Bruneta a lăsat aproape totul la vedere, când a îmbrăcat doar o jachetă de blugi

 Demi Rose, cea mai îndrăzneață apariție de până acum. Bruneta a lăsat aproape totul la vedere, când a îmbrăcat doar o jachetă de blugi

Demi Rose a încins atomsfera zilele acestea pe rețelele sociale când a pozat în nimic altceva decât o jachetă de blugi, scrie SHOK.md.

Modelul britanic, în vârstă de 26 de ani, are un corp spectaculos, pe care nu ezită să-l arate în cele mai sumare și senzuale ținute. Cu o talie de viespe și un bust impresionant, Demi pare o un personaj ireal, rupt de pe coperta unor benzi desenate.

Tocmai aceste atuuri impresionante au fost etalate de minionă în cele mai recente fotografii de pe Instagram. Îmbrăcată doar într-o jachetă de blugi, frumoasa bruneta a lăsat la vedere mai mult decât ar fi îndrăznit alte femei. Imaginile îndrăzneţe au străns peste 500.000 de like-ri şi numeroase aprecieri din partea fanilor.

Demi Rose s-a născut pe 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Numele ei de naștere este Demi Rose Mawby, iar porecla ei este Demi Rose. Modelul este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei era fost consilier NHS.

Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham, scrie peroz.ro.

Demi Rose a ajuns pentru prima oară în atenția presei de scandal în 2016, când a avut o relație cu rapperul Tyga, care tocmai se despărțise de Kylie Jenner. Paparazzii au fost non stop pe urmele lor, iar de aici înainte Demi nu a mai părăsit niciodată lumina reflectoarelor. Tânăra britanică nu face nimic concret pentru a-și menține celebritatea: este suficient să pozeze în costum de baie pe Instagram și imediat tabloidele preiau conținutul postat de ea.

Deși unora li se pare imposibil să ai o siluetă că a ei, tânăra în vârstă de 25 de ani susține că este naturală. Mai mult, în ciuda celor care o contrazic, ea spune că nu și-a mărit bustul său posteriorul.

Gritco Adriana

https://shok.md/