Cum se înțelege Edward Sanda cu mama Cleopatrei Stratan. Ce spune despre soacra sa: „Nu mă bag eu”

 Cum se înțelege Edward Sanda cu mama Cleopatrei Stratan. Ce spune despre soacra sa: „Nu mă bag eu”

 Edward Sanda a spus cum se înțelege cu mama Cleopatrei Stratan, dar și ce a învățat de la soacra sa, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se completează perfect și sunt foarte fericiți împreună. Cei doi au numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt, iar când vine vorba despre mama soacră cântărețul spune că a învățat să facă dulciuri. Edward Sanda are o relație foarte bună cu mama Cleopatrei Stratan.

„De la mama soacră am învățat să mănânc. Și un pic și să fac dulciuri, pentru că ea e pasionată de făcut dulciuri, dar nu mă bag eu, adică mai ajut cu ceva, cu o făină, dar ea știe să facă cel mai bine. În schimb, soacra ei ne face cele mai bune sarmale”, a povestit Edward Sanda într-un interviu la Antena Stars. De la mama sa, Cleopatra Stratan a învățat să gătească, dar și să păstreze ordinea în casă. Edward Sanda spune despre soția lui că l-a uimit când a văzut cât este de pricepută în bucătărie. De la vârsta de 12 ani, artista a învățat de la mama ei să gătească.

Cleopatra Stratan nu și-a schimbat numele după căsătorie Artista și-a păstrat numele de Stratan după căsătoria cu Edward Sanda. Cântărețul a explicat motivul pentru care soția lui a luat această decizie. El nu a fost deranjat absolut deloc de faptul că iubita sa nu a vrut să-i ia numele de familie. „Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a spus Edward Sanda.

De puțin timp, Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt soț și soție. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și au avut o nuntă atipică, fără nași.

Maria Palade

https://shok.md/