Dan Negru a făcut anunțul. Cu ce se ocupa după ce va renunța la televiziune

 Dan Negru a făcut anunțul. Cu ce se ocupa după ce va renunța la televiziune

Dan Negru și-a surprins fanii de pe contul de socializare, după ce a postat un mesaj în care le-a vorbit despre mica lui pasiune pentru agricultură. Prezentatorul TV a recunoscut că atunci, când se va retrage de pe micile ecrane, știe ce activitate va avea, scrie SHOK.md.

Dan Negru le-a spus internauților că este pasionat de agricultură, iar cultivarea roșiilor este o activitate care îi place foarte mult.

„Mă pricep la roşii; sunt hobby-ul meu. Arta e să te pricepi să le uzi, dimineața sau seara, cu apă călduță, direct la rădăcină, ocolind frunzișul. Nu le vând, dar când mă las de televizune, mă apuc de roși. 2.647 de soiuri de legume a pierdut România în ultimii 20 de ani. «Inimă de bou», soiul românesc, a fost înregistrat de francezi și pierdut definitiv de România. Sunt pline piețele de șarlatani și chimicale. Am două ponturi: – fugiți de roşiile alungite excesiv, țuguiul arată că e o forțată, biostimulată. – fugiți de cei care vând cantități mari, sunt comercianți. Luați roşii de la ăia care au câteva pe tarabă, ăia sunt producători adevărați. Și când le luați, nu uitați că România a pierdut 2.647 de soiuri de legume în ultimii 20 de ani!”,  a scris Dan Negru pe Facebook.

Prezentatorul  din România și  Republica Moldova, este numit  „Regele Audiențelor” datorită recordurilor de audiență tv pe care le-a stabilit de-a lungul anilor în cele două țări cu diferite programe de televiziune.

A fost inclus în „Top Host European Broadcast” datorită faptului că prezintă simultan formate tv internaționale lider de audiență în două țări diferite, România și Republica Moldova.

Maria Palade

https://shok.md/